“We bouwen op zijn fundamenten verder”: Anderlecht en Vincent Kompany gaan in onderling overleg uit elkaar, trainer trekt allicht naar Burnley

Premier LeagueVincent Kompany is geen trainer van Anderlecht meer, dat maakte de club woensdag zelf bekend. Kompany had nog een contract tot 2024 in het Lotto Park, maar de samenwerking wordt in onderling overleg beëindigd. “De club zal op zijn fundamenten voortbouwen”, zegt CEO Peter Verbeke. 

82 reacties

 • Frederik Jansens

  1 maand geleden
  Eindelijk zijn we er vanaf. Hij mag Anderlecht dankbaar zijn dat hij de kans gekregen heeft om daar zijn trainerscarriere te starten. Nu wachten op een goeie trainer.
 • Boekstaens Gaston

  1 maand geleden
  Albert DLV, blijkbaar heeft uwe wereldtrainer ginds nog een T2 en T3 nodig. Waag uw kans samen met Gaston F.
 • robert van nuffel

  1 maand geleden
  voor die mannen telt alleen geld het voetbal zal hun worst wezen
 • willem merken

  1 maand geleden
  Fundamenten gebouwd op drijfzand veel succes met jullie huurlingen.
 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Als de "pintjesliga" te klein zou zijn voor zo'n icoon zou er in 3 jaar tijd toch een rijtje bokalen meer in de prijzenkast moeten staan nu @Dirk Thomas De trainer Company doet me aan zijn Nederlandse collega Gullit denken , grote naam als speler en populair bij sponsors en supporters Zolang ze onbeperkt kunnen kopen halen ze redelijke resultaten , bestaande spelers beter maken kunnen ze niet liever vervangt men ze voor aankopen Over 5 jaar zit hij in Qatar of zo of renteniert hij
 1. Maakt Lewandowski gebruik van ‘Webster ruling’ om vertrek naar FC Barcelona te forceren? “Het enige wat ik wil, is Bayern verlaten”
  Bundesliga
  2

  Maakt Lewandow­ski gebruik van ‘Webster ruling’ om vertrek naar FC Barcelona te forceren? “Het enige wat ik wil, is Bayern verlaten”

  Robert Lewandowski blijft zijn vertrekwens bij Bayern München van de daken schreeuwen. De Poolse spits, morgen oog in oog met de Rode Duivels, zegt dat er iets “gestorven” is in de relatie tussen hem en de Duitse recordkampioen. ‘Lewa’ (33) diende vorige maand een transferverzoek in — hij wil koste wat het kost naar FC Barcelona. Dat zint het Beierse bestuur alles behalve.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?