Mike Belsack
Volledig scherm
PREMIUM
© Mike Belsack

Wat zit er achter de grote verdwijntruc van ‘Big Rom’: alomtegenwoordig op sociale media tijdens revalidatie, nu niet eens meer op Twitter

Buitenlands voetbalNa de storm aan tweets tijdens zijn revalidatie plots de grote verdwijntruc voor zijn comeback als invaller, zondag tegen ex-club Man United. Zoek niet meer naar Rode Duivel @RomeluLukaku9 op Twitter. Zijn account, met bijna drie miljoen volgers, is niet meer. Verwijderd na een laatste teasende boodschap. Wat zit er achter die black-out? En waarom woedt er in Engeland zo’n discussie over voetballers en het gebruik van sociale media?  

12 reacties

 • Mark Marken

  2 maanden geleden
  Ik weet niet wat de reden is, maar het resultaat is prima!
 • Marnix Malone

  2 maanden geleden
  Eigen sociale media. Eigen opbrengsten. Hij is niet dom.
 • Mie Van Gestel

  2 maanden geleden
  Volgens mij is er storm op komst met Chelsea.
 • Henri Papel

  2 maanden geleden
  Andy . Enige rechte opmerking Totaal geen nieuwswaarde enkel bladvulling dat niemand interressert.
 • Wendy Vanderhallen

  2 maanden geleden
  Mss wil die man gewoon rust in zijn hoofd zonder sociale media aan zijn kopje
 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Het interview van minstens 230.000 euro of één basisweekloon voor Lukaku: “Soms heeft Romelu het hart te veel op de tong”
  Play
  PREMIUM
  Premier League
  27

  Het interview van minstens 230.000 euro of één basisweek­loon voor Lukaku: “Soms heeft Romelu het hart te veel op de tong”

  Het bewuste interview kost hem enkele honderdduizenden euro’s boete en een flink geblutst imago. Maar voor de rest: schluss damit. Zand over zes dagen heisa. Chelsea-coach Thomas Tuchel sluit zelfs niet uit dat een ‘ongeduldige’ Romelu Lukaku tegen Tottenham gewoon in de basis staat. Een open trainer schetst in een vraaggesprek van 30 minuten het karakter van zijn speler: “Moet ik een 28-jarige vertellen dat hij in het vervolg beter eerst naar mij komt?”