AFP
Volledig scherm
© AFP

Wat een invalbeurt: Saelemaekers maakt indruk met panna en heerlijke assist

Buitenlands voetbalAlexis Saelemaekers heeft gisteren zijn waarde getoond voor AC Milan. De Rode Duivel viel op het uur in, waarna hij uitpakte met een heerlijke assist. Zo won de Milanese club met 2-0 van promovendus Venezia.

2 reacties

 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Saelemaekers is iemand die op karakter een match kan doen kantelen. Zijn vechtlust en grinta zijn een sterk wapen, ook bij de Rode Duivels.
 • Peter Berg

  1 jaar geleden
  Snap er niks van. Wat was hier anders aan de hand dan een goeie pass ?
 1. Francesco Totti scheidt van Ilary Blasi: “Ik stopte met voetbal, verloor mijn vader en raakte in een depressie, maar zij was er niet voor mij”
  Time-Out
  9

  Francesco Totti scheidt van Ilary Blasi: “Ik stopte met voetbal, verloor mijn vader en raakte in een depressie, maar zij was er niet voor mij”

  Francesco Totti (45) heeft al leukere tijden gekend, nadat hij in 2017 het voetbal vaarwel zei. Twee jaar geleden zijn papa Enzo verloren aan de gevolgen van Covid-19, waarna de AS Roma-legende in een depressie sukkelde. Zelf twee weken lang zware corona gehad en in juli van dit jaar uit elkaar met zijn vrouw Ilary Blasi (41), met wie hij drie kinderen heeft. Totti: “Zij was er in die moeilijke periode niet voor mij.” Een vechtscheiding wacht.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.