Kevin De Bruyne.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne. © REUTERS

Waarom Guardiola ondanks vroege wissel geduld heeft met De Bruyne: “Hij is zo belangrijk. Zo geweldig”

Buitenlands voetbalSpijt komt zelden op tijd. Bij Manchester City hebben ze geduld met hun beste speler van de afgelopen jaren, zaterdag op het uur vervangen. Het weerbarstige vormpeil van Kevin De Bruyne (30) heeft immers meer dan één oorzaak. Achtergronden bij de dip. Zit De Bruyne woensdag in de Champions League tegen Club Brugge op de bank?

14 reacties

 • Kevin Decaestecker

  3 maanden geleden
  Janjansen gewone goede voetballer.hij is een van de beste middenvelder van de wereld.geen prijzen en de landstitel dan.van de zwaarste competitie.
 • Jan Jansen

  3 maanden geleden
  KdB is zonder twijfel goede voetballer maar ook niet meer dan dat! Hij is nooit in staat geweest een ploeg naar grote triomfen te leiden… geen CL, geen prijs met België!
 • hugo van der speeten

  3 maanden geleden
  Zelfs als KdB niet speelt komt hij in de belangstelling ,puur management om de centen ,hoe meer je over iemand spreekt hoe duurder hij wordt.
 • Nico Lietaert

  3 maanden geleden
  Hij haalt zo'n uitzonderlijk niveau dat hij bij een serieuze dip nog steeds stukken beter is dan vele andere. Dus geduld, hij komt terug.
 • Norman Kamosi

  3 maanden geleden
  Kevin de Bruyne is een voetballer,geen robot,iedereen kan een dip hebben,heeft hij wel eens de tijd om zich te ontspannen?,hij verdiend goed zijn brood,maar doe niet de grote Jan zoals de meeste sporters,Manchester City is een grote ploeg,Guardiola mag blij zijn dat hij hem heeft,hopelijk wint City ooit de Champions League.
 1. Kritiek neemt toe na wanprestatie, want de Lukaku van Chelsea is niet die van Inter: “Wij kunnen niet als Inter spelen”
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  65

  Kritiek neemt toe na wanpresta­tie, want de Lukaku van Chelsea is niet die van Inter: “Wij kunnen niet als Inter spelen”

  In Londen loopt een trainer rond die perfect weet hoe je het beste in Romelu Lukaku naar boven brengt. 50 kilometer verderop piekert een collega zich suf. Een spits van 115 miljoen heeft het aanvallend probleem voorlopig niet opgelost en een wanprestatie tegen Manchester City heeft de kritiek op ‘Big Rom’ alles behalve doen verstommen. Een analyse met de stemmen van zijn kritische trainer Thomas Tuchel en mentor Antonio Conte. De Lukaku van Inter versus die van Chelsea: zoek de verschillen.