Van links naar rechts: Paulo Dybala, Charles De Keteaere, Romelu Lukaku en Divock Origi.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: Paulo Dybala, Charles De Keteaere, Romelu Lukaku en Divock Origi. © Photo News/AC Milan

Waarom de Serie A veel meer is dan Lukaku en De Ketelaere: drama, onvoorspelbaarheid, ruzie om Duivels en varkenskoppen

Serie AZijn drama, zijn controverse en zijn onvoorspelbaarheid. Zlatan, Mourinho en zijn Duivels die bij twee Milanese rivalen om de ‘Scudetto’ strijden. De Italiaanse competitie, die vandaag van start gaat, lijkt alle ingrediënten te bevatten voor een kassucces: van twee varkenskoppen aan een deurklink tot slaande ruzies op de parking. De film van een hete zomer in Italië, inclusief fragmenten over Charles De Ketelaere en Romelu Lukaku. 

 1. Francesco Totti scheidt van Ilary Blasi: “Ik stopte met voetbal, verloor mijn vader en raakte in een depressie, maar zij was er niet voor mij”
  Time-Out
  9

  Francesco Totti scheidt van Ilary Blasi: “Ik stopte met voetbal, verloor mijn vader en raakte in een depressie, maar zij was er niet voor mij”

  Francesco Totti (45) heeft al leukere tijden gekend, nadat hij in 2017 het voetbal vaarwel zei. Twee jaar geleden zijn papa Enzo verloren aan de gevolgen van Covid-19, waarna de AS Roma-legende in een depressie sukkelde. Zelf twee weken lang zware corona gehad en in juli van dit jaar uit elkaar met zijn vrouw Ilary Blasi (41), met wie hij drie kinderen heeft. Totti: “Zij was er in die moeilijke periode niet voor mij.” Een vechtscheiding wacht.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.