Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vincent Kompany, die langdurig contract tekende, geeft eerste persconferentie bij Burnley: “Ik hoefde niet te vertrekken bij Anderlecht”

Buitenlands voetbalAlsof hij al jaren Burnley-manager is. Een ontspannen Vincent Kompany (36) gaf zijn eerste persconferentie sinds zijn overgang van Anderlecht naar de Championship-club. “De extreme transparantie van het bestuur heeft me overtuigd.”

22 reacties

 • Jan Van Bavel

  1 maand geleden
  Er zijn voetballers en er zijn trainers, beiden gaat niet. Degenen die beiden opvolgend uitvoeren, doen het enkel voor het geld en zeker niet voor de sport !
 • Capiau Christiaan

  1 maand geleden
  Jos van de plas, die oude venten gaan het niet beter meer doen hoor.
 • Kurt Boeckaert

  1 maand geleden
  allez, t is weer feest voor de Kompany haters ! Hij was een wereldtopper als verdediger, deed het als coach meer dan goed bij Anderlecht, zeker als je weet met welke beperkte financiële middelen hij moest werken! Maar jah… hij is een Anderlecht boy en daarom wordt hij, net als Big Rom, steeds negatief aangepakt ! Meer dan onterecht ! zal hoe dan ook een topcoach worden !!
 • Jos Van De Plas

  2 maanden geleden
  Als Franky Vercouteren omringd was geweest met dezelfde mensen en evenveel krediet had gekregen. Had hij met Anderlecht kampioen gespeeld en niet moeten opstappen voor Kompany.
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Als hij kan beschikken over een zelfde groep goede jonge voetballers, hetzelfde intelligent en bekwaam bestuur als bij Anderlecht is succes verzekerd. Alle voetballiefhebbers, -kenners en -supporters dragen iemand als Kompany op handen. Kompany is bovendien een sleutel tot succes met elk jaar hogere en betere resultaten.