Sebastien Haller en zijn vrouw Priscilla.
Volledig scherm
Sebastien Haller en zijn vrouw Priscilla. © Pro Shots / Remko Kool

“Vijf dagen per week lig ik constant aan infuus”: Sébastien Haller openhartig over zware strijd tegen tumor, maar noemt zichzelf toch “verwend kind”

Buitenlands voetbalSébastien Haller ondergaat nog altijd zware behandelingen voor zijn teelbalkanker en is ondertussen bezig plannen te maken voor de toekomst. De ziekte werd in de zomer geconstateerd bij de spits van Borussia Dortmund, die snel werd geopereerd en optimistisch stelt dat zijn herstel snel kan gaan.

2 reacties

 • Danny Debbaut

  4 maanden geleden
  In de (wellicht) moeilijkste periode in zijn leven; zit Sébastien niet ergens in een hoekje te huilen ..maar trekt zich op aan de positieve dingen (o.a. meer tijd bij familie. Ik hoop voor HEM en zijn naasten dat de huidige, zware behandeling zal leiden tot volledig herstel; zodat we hem dra weer op een voetbalveld mogen zien.
 • Peter Samyn

  4 maanden geleden
  Wat een grote Meneer!!!
 1. John Heitinga neemt over als interim-coach bij Ajax, spelers steken hand in eigen boezem na ontslag Alfred Schreuder: “Wij hebben de trainer laten vallen”
  Eredivisie
  15

  John Heitinga neemt over als interim-coach bij Ajax, spelers steken hand in eigen boezem na ontslag Alfred Schreuder: “Wij hebben de trainer laten vallen”

  De dagen van Alfred Schreuder (ex-Club Brugge) bij Ajax zijn geteld. Na een 1-1-gelijkspel tegen degradatiekandidaat Volendam was de maat vol voor het Amsterdamse bestuur. Ook de fans deelden tijdens de match al hun onvrede over de slechte prestaties door massaal met witte zakdoekjes te zwaaien. John Heitinga, coach van de beloften, neemt tijdelijk over.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.