Volledig scherm
© EPA
3
EINDE
1
 • Matthijs de Ligt 73'
 • Kyle Walker 97'
 • Quincy Promes 114'
 • Marcus Rashford 32'

VIDEO. Nederland naar finale Nations League dankzij twee Engelse flaters in verlengingen

Nations LeagueNederland staat in de finale van de Nations League. Oranje haalde tegen Engeland een achterstand op en trok in de verlengingen het laken naar zich toe na twee Engelse flaters: 3-1. Zondag strijden onze Noorderburen tegen Portugal om eindwinst. 

 1. Ronaldo’s luxeappartement in Funchal krijgt inbreker over de vloer, maar buit is mager: gehandtekend shirt
  Voetbal

  Ronaldo’s luxeappar­te­ment in Funchal krijgt inbreker over de vloer, maar buit is mager: gehandte­kend shirt

  Zijn luxeappartement op het Portugese eiland Madeira waar Cristiano Ronaldo eerder dit jaar in quarantaine verbleef, was woensdagochtend het doelwit van een dief. De voetballer vertoefde op dat moment bij de Portugese nationale ploeg. Veel is er niet buit gemaakt en de inbreker is via het camerasysteem al geïdentificeerd. Het zou om een gekende van de familie gaan.
 2. Absolute klasse: Mbappé draagt doelpunt op aan achtjarig kankerpatiëntje
  Time-out

  Absolute klasse: Mbappé draagt doelpunt op aan achtjarig kankerpa­tiën­tje

  Klassegebaar van Kylian Mbappé, gisteren in de 4-0-overwinning van Paris Saint-Germain tegen Nîmes. De jonge wereldkampioen nam twee goals voor zijn rekening en bij de viering van één ervan, trok hij zijn wedstrijdshirt omhoog waarna er een boodschap te voorschijn kwam. “Goeie moed Lucas, ik ben bij jou”, stond er te lezen, waarmee hij zich richtte tot de achtjarige Lucas. Die is pas acht en een fervent supportertje van de Parijse topclub, maar strijdt ook tegen kanker. “Ik wou een kleine geste doen naar Lucas”, verklaarde Mbappé tijdens de rust al zijn gebaar. “Hij is mijn kleine vriend. Wij als profvoetballers zijn bevoordeeld, er zijn vele anderen die niet hetzelfde geluk hebben dan ons. Dus veel liefde aan Lucas en aan alle andere kinderen”, besloot de pijlsnelle aanvaller.