Volledig scherm
© RV

VIDEO: Geleerd van Sá Pinto? Topcoach voelt zich bekocht en zijgt dan maar theatraal neer

Buitenlands voetbalDoldwaze taferelen in de Franse eerste klasse. Niemand minder dan topcoach Rudi Garcia voerde een lachwekkend toneelstukje op toen Marseille een strafschop door de neus zag geboord. Als een volleerde acteur zeeg hij theatraal neer. Geleerd van Sa Pinto? 

1 reactie

 • Nick Mees

  3 jaar geleden
  Hij ging nochtans niet liggen toen l’OM afgelopen week naar de EL-finale doorstootte na een denkbeeldige hoekschop...
 1. Laurent Ciman stopte met voetballen en wordt T2 in Canada: "Geluk van mijn gezin komt op eerste plaats”
  Voetbal
  4

  Laurent Ciman stopte met voetballen en wordt T2 in Canada: "Geluk van mijn gezin komt op eerste plaats”

  Laurent Ciman (35) is terug thuis. Neen, niet in Farciennes, maar in Montreal. Zijn vrouw Diana en hun twee kinderen wonen daar al sinds 2015, en na vier jaar van omzwervingen heeft de voormalige Rode Duivel enkele dagen geleden beslist om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen. Om terug bij zijn gezin te kunnen zijn. “Voor mij komen mijn vrouw, mijn dochter en mijn zoontje op de eerste plaats. Ik had nog mogelijkheden om te blijven voetballen, zelfs in België, maar ik had mijn vrouw beloofd dat er een einde moest komen aan ons gescheiden bestaan. Als dat het einde van mijn spelersloopbaan moest betekenen, dan zij het zo. En laat er geen twijfel over bestaan: dit is mijn eigen beslissing.”
 2. Hij mag altijd ietsje meer: Ibrahimovic vliegt volgende week met helikopter naar festival om te presenteren en te zingen
  Buitenlands voetbal
  2

  Hij mag altijd ietsje meer: Ibrahimo­vic vliegt volgende week met helikopter naar festival om te presente­ren en te zingen

  Zlatan mag altijd ietsje meer. De Zweedse spits combineert volgende week het leven als profvoetballer met dat van presentator bij een muziekfestival. Volgens La Gazzetta reist hij per helikopter over en weer. Er is kritiek op z’n uitstapjes. “Maar als er één kampioen is die dergelijke druk aankan, dan is hij het wel”, sust AC Milan-coach Pioli.
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"