AP
Volledig scherm
© AP

Verkrachtingszaak rond Cristiano Ronaldo in VS belandt allicht in vuilbak

Buitenlands voetbalHet ziet ernaar uit dat er niets in huis komt van de verkrachtingszaak rond Cristiano Ronaldo. De parketmagistraat van Nevada stelde namelijk voor dat de rechter de zaak seponeert omdat de advocate van Kathryn Mayorga, die Ronaldo ervan beschuldigt haar in 2009 te hebben verkracht, zich baseert op gestolen documenten.

2 reacties

 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  De vuilbak, waar leugens terecht horen, perfect
 • Marc Camp

  2 maanden geleden
  Dus, als ik het begrijp bewijzen de gestolen documenten dat het wel degelijk om verkrachting gaat?
 1. Tegenstander van Vertonghen en Benfica kampte met 13 spelers besmet met omikronvariant, match gestopt toen ze nog met zes op veld stonden
  Play
  Buitenlands voetbal
  6

  Tegenstan­der van Vertonghen en Benfica kampte met 13 spelers besmet met omikronva­ri­ant, match gestopt toen ze nog met zes op veld stonden

  Speelde Jan Vertonghen zaterdag de meest bizarre match uit zijn carrière? De Belgische recordinternational nam het met Benfica op tegen Belenenses, dat door een corona-uitbraak met amper negen spelers aan de match begon. Uiteindelijk moest de wedstrijd na 47' gestaakt worden omdat Belenenses nog over zes spelers beschikte. Het stond toen 0-7. Achteraf bleken dertien spelers van Belenenses besmet met de omikronvariant van het coronavirus. Na de match spraken de voorzitters van beide clubs van een grote schande.
 2. Ziyech bezorgt Chelsea de zege tegen Watford, invaller Lukaku komt niet tot scoren
  Play

  Ziyech bezorgt Chelsea de zege tegen Watford, invaller Lukaku komt niet tot scoren

  Chelsea blijft leider in de Premier League. De Blues wonnen op het veld van Watford met 1-2. Mason mount opende de score voor de bezoekers, maar nog in de eerste helft maakte Emmanuel Dennis (ex-Club) gelijk. Chelsea ging vol op zoek naar de zege, Romelu Lukaku viel twintig minuten voor tijd in, en uiteindelijk was het Hakim Ziyech die het verschil maakte. Watford bengelt maar net boven de degradatiestreep.
 3. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 4. Veel lof voor Messi in internationale sportkranten, Duitsers furieus om tweede plaats Lewandowski: “Schandalige verkiezing”
  Play
  Gouden Bal
  25

  Veel lof voor Messi in internatio­na­le sportkran­ten, Duitsers furieus om tweede plaats Lewandow­ski: “Schandali­ge verkiezing”

  Niet Robert Lewandowski, maar Lionel Messi heeft de Ballon d’Or van 2021 gewonnen. De Argentijn van PSG haalde het nipt van de Poolse doelpuntenmachine en pakte de prijs al voor de zevende (!) keer. Daar kunnen ze in de internationale sportkranten globaal gezien mee leven, al geldt dat niet voor het Duitse BILD. “Lewandowski is bedrogen”, klinkt het scherp.