Lukaku, die de verjaardag van zijn zoontje niet kon meemaken, scoorde zijn tweede goal in evenveel matchen.
Volledig scherm
Lukaku, die de verjaardag van zijn zoontje niet kon meemaken, scoorde zijn tweede goal in evenveel matchen. © REUTERS/Instagram
Chelsea CHE
1
EINDE
1
Brighton & Hove Albion BHA
 • 28' Goal Romelu Lukaku
 • Danny Welbeck Goal 90'+1'

Verjaardag zoontje niet meegemaakt, kerst alleen gevierd: nieuwe goal welgekomen balsem voor Lukaku’s ziel

Premier LeagueFysiek heeft hij zich ooit al beter gevoeld. Mentaal ook. ‘Big Rom’ sloot zijn 2021 af zonder tweede zege op rij, maar wel met zijn tweede doelpunt in evenveel matchen. Een welgekomen balsem voor zijn ziel: “Ik heb Kerstmis in mijn eentje moeten vieren.”

2 reacties

 • Yves François

  5 maanden geleden
  Hopelijk lijden zijn prestaties er niet onder.
 • Maartje Nieuwboter

  5 maanden geleden
  Sterk spel van Brighton. Veel geklungel in de opbouw bij Chelsea. Dom balverlies, slechte passes, het was schering en inslag. Ze mogen blij zijn dat ze Big Rom hebben, want het was net zo goed op een verlies kunnen uitdraaien in plaats van een gelijkspel.
 1. Philippe Clement en AS Monaco verspelen in 95ste minuut rechtstreeks Champions Leagueticket: “Maar fierheid is groter dan ontgoocheling”
  Play
  Ligue 1
  12

  Philippe Clement en AS Monaco verspelen in 95ste minuut recht­streeks Champions Leaguetic­ket: “Maar fierheid is groter dan ontgooche­ling”

  Wat een drama, wat een ontgoocheling. Philippe Clement en AS Monaco stonden op een minuut van de overwinning en Champions League-voetbal, maar in extremis maakte Lens nog 2-2. Monaco wordt derde en moet naar de voorrondes van het kampioenenbal. “Uiteraard komt dit hard aan. Maar als je ons parcours bekijkt, is de fierheid groter dan de ontgoocheling.”