1
EINDE
2
 • Javi Galán 48'
 • Raphaël Varane 55' 84'

Varane bezorgt Real in het slot de zege tegen staartploeg Huesca, Courtois pakt uit met geweldige save

Buitenlands voetbal‘t Heeft opnieuw de nodige moeite gekost, maar Real Madrid heeft wel gewoon de drie punten meegegraaid bij Huesca. Thibaut Courtois speelde een belangrijke rol met een prima parade bij 1-1.

4 reacties

 • Marc Maes

  7 maanden geleden
  Rustig Eric....top 10 zal al goed zijn zeker!
 • Eric Maes

  7 maanden geleden
  Dit is een wereldsafe , zoveel te dichter zoveel te moeilijker, maar sommige begrijpen dat blijkbaar niet. Op dit ogenblik zonder twijfel beste doelman ter wereld
 • frankie bressinck

  7 maanden geleden
  Al goed dat ze hem nog hebben, ze hadden hun handen meer dan vol met ocharme Huesca een ploeg die dit seizoen al 2 keer gewonnen heeft! En dan moet Varane nog de goals maken want hun vedetten ala Benzema, Ascencio en Vinicius kunnen niks!!
 • Mario Govaert

  8 maanden geleden
  Redding was goed maar prijs hem niet in de hemel hé zeg,bal was toch redelijk dicht bij hem
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Hartverwarmend: geblesseerd toptalent Liverpool geeft in ziekenhuis shirt weg aan andere pechvogel
  PREMIER LEAGUE

  Hartverwar­mend: gebles­seerd toptalent Liverpool geeft in ziekenhuis shirt weg aan andere pechvogel

  Een prachtig gebaar van Harvey Elliott. De 18-jarige aanvaller van Liverpool heeft gisteren in de uitwedstrijd bij Leeds United (0-3) zelf zeer waarschijnlijk zijn been gebroken na een tackle van de Nederlandse verdediger Pascal Struijk, maar eenmaal in het ziekenhuis gaf het Engelse toptalent zijn wedstrijdshirt en schoen weg aan een jongen die bij zijn wedstrijdje zijn arm had gebroken.