ANP
Volledig scherm
© ANP

Van Gaal na klinkende zege van Oranje: “Wat we hebben laten zien, is niet normaal”

Buitenlands voetbalLouis van Gaal is trots op het spel van het Nederlands elftal in de eerste drie wedstrijden onder zijn leiding. De zeventigjarige bondscoach van Oranje begon nog met een 1-1-gelijkspel tegen Noorwegen, maar maakte gehakt van Montenegro (4-0) en - vooral - Turkije.

9 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Ze gaan nu ook al denken die Hollanders dat ze de beste zijn ...🙄 Gewonnen van een zwak Turkijke ... Wil ze nog eens zien tegen een topland !
 • Jeanine Pieters

  1 maand geleden
  100x beter en leuker dan de RD!
 • Jean Paul Heck

  1 maand geleden
  Nee jo en Jeffrey, wereldkampioen wellicht niet maar wel halve finale of finale met prachtig voetbal in tegenstelling tot dat saaie geschaak van België dat tot nu toe niets heeft opgeleverd
 • jo verstraelen

  1 maand geleden
  Oranje wordt wereldkampioen, voor de zestiende keer al geloof ik.
 • Jeffry Hyman

  1 maand geleden
  Allez, ze gaan weer Wereldkampioen worden... not...
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.