Batshuayi bij Chelsea, Dortmund en Crystal Palace.
Volledig scherm
PREMIUM
Batshuayi bij Chelsea, Dortmund en Crystal Palace. © Photonews/AFP/Reuters

Van berekende gok over ‘Batshi-Bumm-Bumm’ tot gebuisde spits: kan Batshuayi zijn carrière éindelijk herlanceren?

Buitenlands voetbalBij aankomst in Istanboel klauwde Michy Batshuayi (27) eens. Bij het uitstappen van de privéjet die Besiktas voor hem had gecharterd. In de aankomsthal waar honderden fans hem bezongen. Voor de vijfde keer in vijf jaar rolt seriehuurling Batsman de dobbelsteen om weer naar start te gaan. Waarom de clubcarrière van de Rode Duivel nu al bijna vijf seizoenen ‘on hold’ staat. 

13 reacties

 • NOEL CLAES

  2 maanden geleden
  Het zit bij hem in zijn hoofd. Te veel dromen. Denken dat hij het is. Maar moet leren constant te zijn.
 • Steven Walraeve

  2 maanden geleden
  Tuurlijk zal hij zijn carrière niet herlanceren. Als het hem al niet lukte bij die andere clubs waarom zou het nu wel lukken. Zal 1 of 2 wedstrijden goed zijn, waarna de pers hem de hemel zal inprijzen en zal zeggen dat hij vertrokken is, maar zal daarna weer wegdeemsteren zoals steeds maar de bankrekening zal wel weer goed gespijsd worden. Ik begrijp niet waarom clubs zo'n spelers aantrekken.
 • karel dumez

  2 maanden geleden
  Aan 120000 per week … bah ja moet kunnen zeker hè …
 • Ersin Yildiran

  2 maanden geleden
  Top aankoop ! Hij zal gewaardeerd worden door miljoenen geweldige Besiktas fans. Trainer Sergen Yalcin is bekend om zijn tactiek om ster spelers weer naar top niveau te brengen. Veel jonge spelers die als verloren beschouwd werden zijn door hem weer topspeler geworden. Besiktas is klaar voor Champions League .
 • Karl Huysmans

  2 maanden geleden
  Kan zelfs in Turkije niet mee.