Michel Ngonge zit bijna elke week in het stadion om zijn zoon Cyril aan het werk te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Ngonge zit bijna elke week in het stadion om zijn zoon Cyril aan het werk te zien. © Florian Van Eenoo photonews

Vader Cyril Ngonge zag wereldgoal met eigen ogen: “Goed voor zijn carrière, maar een ster is Cyril nu plots niet”

Buitenlands voetbalHebt u het doelpunt van Cyril Ngonge (21) al gezien? Indien ja, goed. Indien nee, doen! Een clipje van onze landgenoot gaat de wereld rond, nadat hij tegen AZ Alkmaar een wondermooie scorpion kick lukte. Vader en ex-aanvaller Michel Ngonge zag het van dichtbij gebeuren. “Maar pas achteraf kwam het besef: wat een uitzonderlijk doelpunt, zeg.”

0 reacties

 1. Expert over de berekende stap in het onbekende van Dante Vanzeir: “Martínez had geen probleem met de MLS”
  PREMIUM
  BUITENLANDS VOETBAL
  2

  Expert over de berekende stap in het onbekende van Dante Vanzeir: “Martínez had geen probleem met de MLS”

  De MLS is voor Dante Vanzeir (24) een stap in het onbekende. Volgens MLS-kenner en journalist Matthias Van Halst past het offensievere voetbal in de Verenigde Staten bij de nu voormalige aanvaller van Union en belandt hij met New York Red Bulls in een ambitieuze club. En dat alles hoeft niet het einde te beteken van het hoofdstuk Rode Duivels: “Op het voorbije WK in Qatar waren een veertigtal spelers uit de MLS actief.”
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 3. Will Still, op zijn 30ste (!) architect van het champagnevoetbal van Reims, kijkt nu Messi en Mbappé in de ogen: “Misschien is mijn naam in Parijs al eens genoemd”
  PREMIUM
  BUITENLANDS VOETBAL
  3

  Will Still, op zijn 30ste (!) architect van het champagne­voet­bal van Reims, kijkt nu Messi en Mbappé in de ogen: “Misschien is mijn naam in Parijs al eens genoemd”

  In de hoofdstad van de Champagnestreek speelt Stade Reims volgens Franse waarnemers momenteel champagnevoetbal. Aan het roer van Reims, dat zondag naar PSG trekt, staat onze landgenoot Will Still. “Coach, dat klinkt zo… vaderlijk.” Interview met een 30-jarig trainerstalent. “Sinds het WK is mijn GSM nog niet gestopt met rinkelen.”
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 3. Thorgan Hazard half jaar naar PSV: op zoek naar speelminuten en spelplezier: “Perfecte stap”
  3

  Thorgan Hazard half jaar naar PSV: op zoek naar speelminu­ten en spelple­zier: “Perfecte stap”

  Zelf droomde hij van de Premier League. Maar Thorgan Hazard (29) trekt uiteindelijk een half jaar op huurbasis van Dortmund naar PSV in de hoop zijn carrière nieuw leven in te blazen. In Eindhoven waren ze al langer getriggerd door het profiel van de Rode Duivel. Een harde werker met een bovengemiddeld voetbal-IQ. En een speler die graag een nieuwe challenge aangaat. “Je moet niet in je comfortzone blijven hangen.”