PN/RV
Volledig scherm
PREMIUM
© PN/RV

Trossard en zijn droomtransfer, met dank aan de schilder die makelaar werd: “Brighton was de ideale stap, nú is Arsenal dat ook”

BUITENLANDS VOETBALLeandro Trossard (28) verhuist voor 30 miljoen naar Arsenal. De transfer waar hij al járen van droomt. Een droom, die mede gerealiseerd werd door Josy Comhair. Al jaar en dag klankbord bij elke belangrijke beslissing die Trossard neemt. Het verhaal van een schilder die per toeval makelaar werd. “Om 5u sta ik op, doe ik mijn ronde en tegen de middag focus ik mij op de begeleiding van mijn spelers.”

5 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Wens het allerbeste voor deze goeie speler leander trossard met de voetjes op de grond en geen grote uitspraken als sommige rode duivels...🙄...! Succes bij Arsenal en privé 🤞
 • Noella Vancompernolle

  2 maanden geleden
  Het momentum is er. Trossard op de top van zijn kunnen, Arsenal eveneens. Exit Hazard en Mertens bij de Duivels. City, Guardiola en De Bruyne hebben de neergang ingezet, Liverpool twijfelachtig, Chelsea krabbenmand, en United heeft nog een paar jaar nodig. Ja, Arsenal en Trossard, goede keuze van speler en club.
 • RUDI ACHTEN

  2 maanden geleden
  Waar een wil is, is een weg. Een voorbeeld voor jonge voetballers. Veel succes Leandro.
 • Patrick Weyers

  2 maanden geleden
  We zullen op het einde van het seizoen wel zien of die droom niet uit elkaar is gespat.
 • Ghislain Geerts

  2 maanden geleden
  Hopelijk mag hij veel spelen anders is het ook de vergeetput zoals zovelen .
 1. OFFICIEEL. Leandro Trossard maakt toptransfer naar Arsenal: “Ben hier om hun droom waar te maken”
  Voetbal

  OFFICIEEL. Leandro Trossard maakt toptrans­fer naar Arsenal: “Ben hier om hun droom waar te maken”

  Van Brighton-outcast tot topaankoop van de leider in de Premier League: ’t was me het weekje wel voor Leandro Trossard. Op zijn 28ste maakt de Rode Duivel een droomtransfer naar Arsenal, dat zo’n 30 miljoen euro neertelt. De overgang is zonet officieel aangekondigd. Trossard, die tekent tot 2027 (plus een jaar optie) en zo’n vijf miljoen euro per jaar gaat verdienen, mag zondag al meespelen in de topper tegen Manchester United.