Lukaku en Conte
Volledig scherm
PREMIUM
Lukaku en Conte © HLN

‘Trainer, ik lijk steeds meer op jou’: hoe Lukaku stilaan transformeert in zijn mentor, Antonio Conte

Serie A‘A match made in heaven.’ Een ploegmaat merkte het schamper op: “Lukaku gebaart als de coach, praat als de coach, scheldt als de coach.” De opmerkelijke transformatie van ‘Big Rom’ onder/in Antonio Conte: leerling lijkt steeds meer op zijn vermoeiende mentor. Met de vonken, het vuur en het venijn.

 1. De Ketelaere toont zich meteen op training, familie keert huiswaarts: dit was de eerste volledige dag van ‘CDK' als speler van AC Milan
  Play
  Voetbal
  46

  De Ketelaere toont zich meteen op training, familie keert huiswaarts: dit was de eerste volledige dag van ‘CDK' als speler van AC Milan

  De eerste volledige dag van Charles De Ketelaere als AC Milan-speler zit er stilaan op. De chauffeur van Zlatan bracht hem vanmorgen in de witte BMW X7 naar de club. ‘CDK’ moest wat vroeger op de club zijn dan de ploegmaats. Omstreeks 8u30 meldde hij zich aan voor zijn laatste fysieke tests. Nadien lunchte hij op Milanello. De eerste speler met wie hij sprak was naar verluidt Alexis Saelemaekers. Na de middag werkte hij een volledige sessie af met de groep. Hij scoorde zelfs in een match acht tegen acht en Milan deelde ook een filmpje van een assist die hij gaf (zie boven). Zaterdag maakt hij wellicht zijn eerste minuten in het Milanshirt, in de laatste oefenmatch tegen Vicenza.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.