Kylian Mbappé.
Volledig scherm
Kylian Mbappé. © Photo News

Toeval of niet? Kylian Mbappé duikt op in Madrid

Buitenlands voetbalIs het toeval? Kylian Mbappé vertoeft momenteel in Madrid. De 23-jarige spits zoekt nog steeds uit waar zijn toekomst ligt. In het gezelschap van Achraf Hakimi (ook PSG en ex-Real), z’n broer en twee anderen ging Mbappé deze middag lunchen, zo klinkt het in Spaanse media. Er zijn beelden waar Mbappé het restaurant verlaat. Volgt er ook een onderhoud met het bestuur van Real Madrid?

2 reacties

 • Etienne Vanhoegaerden

  2 maanden geleden
  Zal geen probleem zijn zeker nu de goksites deze geldstromen niet meer in het Belgische voetbal moeten steken
 • Kenny Raes

  2 maanden geleden
  Als ge er niet kunt tegen winnen dan moet je erbij gaan spelen . Ideaal Benzema bekan op pensioen
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. “Ik at als een paard” en “kebab lust ik heel graag”: waarom ‘freak’ Haaland bij intrede Man City de kookploeg snel charmeert
  Play
  Premier League
  2

  “Ik at als een paard” en “kebab lust ik heel graag”: waarom ‘freak’ Haaland bij intrede Man City de kookploeg snel charmeert

  “Doe mij maar een omelet met kaas en ham.” De introductievideo die Manchester City deze ochtend vrijgaf rond de komst van Erling Braut Haaland, toonde meteen het enthousiasme van de Noorse spits bij het zien van het keukenteam van de Citizens. Het is een publiek geheim dat de 1m94 grote Haaland graag eet. En veel. “Ik at als een paard bij Molde.”