.
Volledig scherm
. © rv

Thomas Vermaelen tekent voor 2,5 jaar bij Japanse Vissel Kobe

Buitenlands voetbalDuimpje omhoog. De toekomst van Thomas Vermaelen (33) ligt in Japan. De Rode Duivel tekent een contract voor 2,5 seizoenen bij Vissel Kobe, waar hij zijn ex-ploegmaats Andrés Iniesta en Lukas Podolski terugvindt. Verder staat ook David Villa er op de loonlijst.

 1. Eden Hazard kiest zijn 10 momenten van 2018: “Soms schaam ik me dat ik amper Nederlands spreek”
  PREMIUM
  Premier League

  Eden Hazard kiest zijn 10 momenten van 2018: “Soms schaam ik me dat ik amper Nederlands spreek”

  Na-na-na-na-na-na-na-na. Geamuseerd neuriet Eden Hazard (28) het deuntje van ‘Freed from Desire’ van Gala, de soundtrack onder zijn 2018. Het jaar van Hazard. Beste Belg op het WK. Sportman van het Jaar. Straks op het Gala van de Gouden Schoen mogelijk ook voor de tweede keer op rij ‘Beste Belg in het buitenlandse loondienst’. Met uw krant bladert hij door zijn fotoboek en haalt hij herinneringen op: “Ik voelde dat het WK mijn moment zou worden.” De 10 momenten van de nummer 10.
 2. Thomas Vermaelen: "Spelen tot mijn 40ste, zou dat niet mooi zijn?"
  PREMIUM
  Primera Division

  Thomas Vermaelen: "Spelen tot mijn 40ste, zou dat niet mooi zijn?"

  Voor de ogen van de hele wereld, straks om 13 uur, in Santiago Bernabéu: Messi, Suárez, Sergio Ramos, Cristiano en… onze Thomas Vermaelen (32). Al langer verlost van dat blessureleed en sinds kort ook van die hardnekkige transfergeruchten – hij blijft ook na Nieuwjaar gewoon bij FC Barcelona. "Ik heb nooit gepanikeerd." Aan de vooravond van zijn eerste Clásico is hier: Vermaelen in preview.