Lionel Messi.
Volledig scherm
Lionel Messi. © EPA

Thierry Henry maakt zich zorgen om Lionel Messi: “PSG is nog steeds de ploeg van Mbappé”

Ligue 1Voor de Franse televisie bekijkt Thierry Henry met veel aandacht de wedstrijden van Paris Saint-Germain. De gewezen topspits, assistent van Roberto Martínez en dus ook analist is alles behalve onder de indruk van de rol van Lionel Messi. De twee speelden nog samen bij FC Barcelona. “Ik ga niet zeggen dat hij verdrietig is, maar er moet dringend een oplossing worden gevonden.” 

4 reacties

 • Norman Kamosi

  1 jaar geleden
  Ik heb geen medelijden met Messi,hij was beter bij FC Barcelona gebleven,maar nee meneer wou bij PSG gaan voetballen bij zijn vriendje Neymar,hij heeft een mooi leven,hij zou beter aan de mensen denken die het moeilijk hebben in hun leven.
 • Hans Oxida

  1 jaar geleden
  Hij is geen Ronaldo die overal presteert. Messi is enkel goed wanneer de hele ploeg rond hem is gebouwd. Die zevende Gouden Bal zou zeer onverdiend zijn trouwens.
 • Norbert Daelman

  1 jaar geleden
  Te veel van het goede. Trop is trop en teveel is teveel. "Te" is nooit goed.
 • Eddy Van De Velde

  1 jaar geleden
  Zorgen? Wat wordt hij betaald per week? Zonder iets te doen?
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!