Thibaut Courtois.
Volledig scherm
Thibaut Courtois. © Photo News

Thibaut Courtois zit aan 500 matchen in clubcarrière: betere cijfers bij Real dan Casillas, maar dé strafste doelman is hij (nog) niet

Buitenlands voetbalNieuwe mijlpaal voor Thibaut Courtois. De Rode Duivel speelde in de Champions League tegen Sheriff Tiraspol al zijn 500ste match in zijn clubcarrière. En dat op z’n 29ste - straf. Maar hoe doet hij het in vergelijking met de andere topkeepers van deze eeuw?

0 reacties

 1. Barcelona-verdediger Piqué deelt screenshot van salaris om ongelijk journalist te bewijzen
  Play
  Buitenlands voetbal
  25

  Barcelona-verdediger Piqué deelt screenshot van salaris om ongelijk journalist te bewijzen

  Een opvallende tweet van Gerard Piqué (34). De Barcelona-verdediger plaatste een screenshot van zijn bankrekening om zijn gelijk te halen in een discussie rond zijn loon. Een journalist van Mundo Deportivo beweerde dat Piqué vorig jaar 28 miljoen euro zou hebben verdiend. Piqué zelf reageerde met een bedrag van 2.328.884,39 euro, wat de helft van z’n jaarloon moet zijn.
 2. Romelu Lukaku excuseert zich bij Chelsea-fans: “Ik begrijp jullie woede volledig, aan mij om het vertrouwen te herstellen”
  Play
  Romelu Lukaku
  60

  Romelu Lukaku excuseert zich bij Chel­sea-fans: “Ik begrijp jullie woede volledig, aan mij om het vertrouwen te herstellen”

  “Ik had veel helderder moeten zijn in mijn boodschap.” Na de productieve verzoeningspoging met coach Thomas Tuchel excuseerde Romelu Lukaku, die wel een boete mag verwachten, zich gisteravond ook bij de Chelsea-fans (zie video bovenaan) voor het veelbesproken interview. “Ik begrijp de woede van de fans volledig, het is aan mij om het vertrouwen te herstellen.”