Lukaku siert vandaag de cover van La Gazzetta dello Sport.
Volledig scherm
Lukaku siert vandaag de cover van La Gazzetta dello Sport. © La Gazzetta dello Sport

‘The Incredible Hulk’: Romelu Lukaku zuigt in Italië alle aandacht naar zich toe

Buitenlands voetbalZijn sponsors zien het graag gebeuren. Maserati, Versace, Playstation. Als een magneet zuigt Romelu Lukaku de aandacht van de sportmedia naar zich toe. Met Zlatan en Ronaldo vecht hij dagelijks voor een plaatsje op de cover van zijn grootste sportkrant, La Gazzetta dello Sport. In zijn donderdageditie beeldt de roze krant hem af zoals u ‘Big Rom’ nog nooit zag: als de Incredible Hulk. De woordspeling erbij Lukakhulk is - eerlijk gezegd - minder geslaagd.

7 reacties

 • Henri Papel

  2 maanden geleden
  Ach Diego de toptrainer zal het even komen vertellen. Als je Borussia Monchengladbach een B ploegje noemt dan ken je echt veel van voetbal. Top. Ja ik ben een fan van Borussia. En zonder Lukaku deed Inter niet mee in poule B. Ik vond het jammer dat de beste Belgische spits allertijden bij Inter speelt.
 • Tom Franssen

  2 maanden geleden
  Diego en bedoel je met topclub toevallig Brugge ofzo. Degene die het nu nog altijd niet kunnen durven of willen kennen of niets van voetbal of zijn gewoon dom
 • Davy Loos

  2 maanden geleden
  Ik ben eigenlijk nooit fan van hem geweest. Technisch te zwak. Maar ik moet mijn woorden terugtrekken. Wat een zalige doelpuntenmachine, en technisch sterk verbeterd. We mogen blij zijn dat hij voor ons voetbalt, hij vreet de tegenstand gewoon op.
 • Bram Hens

  2 maanden geleden
  Zie maar dat jij dat niet racistisch opneemt, dat hij groen is. Dan is de volgende goal let zijn armen en benen omhoog
 • Dalila Bouchalaa

  2 maanden geleden
  Terecht. Daar krijgt hij eindelijk de erkenning die hem hier door toogstrategen en andere ingebeelde kenners ontzegd wordt omdat hij een Anderlechtproduct is, om dat hij kleuring is of domweg omdat ze niet begrijpen wat de taak van een spits is. Romelu is top. 
 1. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk

 2. Monden vallen open bij onwaarschijnlijke goal van Racic (Valencia)
  Play

  Monden vallen open bij onwaar­schijn­lij­ke goal van Racic (Valencia)