REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Thaise eigenaar van Leicester City en OHL komt om het leven na helikoptercrash

Buitenlands voetbalDe helikoptercrash van zaterdagavond aan het stadion van Leicester City heeft de vijf inzittenden het leven gekost. Daaronder de 61-jarige Thaise zakenman Vichai Srivaddhanaprabha, eigenaar van de club uit de Premier League en ook van OH Leuven. Leicester City heeft dat tragische nieuws via een rouwpost op Twitter bevestigd.

24 reacties

 • Steve Van der Vekens

  4 jaar geleden
  Hebben helikopters geen schietstoel dan?
 • Patrick Vriends

  4 jaar geleden
  Beter met de auto of een taxi nemen .
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  4 jaar geleden
  Heb serieus mijn twijfels bij dit ongeval ,een heli valt ook niet zomaar naar beneden en toch heb je zeer veel kans te overleven,zelfs al val je zonder brandstof ,pallen andere hoek en laten aandrijven door gewicht van de heli,geloof niet in dit ongeval,
 • Guido Maes

  4 jaar geleden
  Rijke mensen sterven niet door een ongeval, zo zei mijn vader het toch altijd en ik geloof hem wel.
 • Jean Paul Peelis

  4 jaar geleden
  Ondanks de geconcentreerde pracht en praal van Siam is er een keerzijde aan de medaille. Verregaande armoede onder de bevolking. Gebrek aan degelijk onderwijs, gebrek aan medische verzorging, geen afvalophaling noch verwerking.....enz. Met het geld van de BMW's en het bier, had hij heel veel kunnen doen voor zijn volk.
 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.
 2. INTERVIEW. Alan Pace, de Amerikaanse geldschieter van Burnley, gelooft volop in Kompany: “Hij verdient meer krediet voor zijn werk bij Anderlecht”
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  8

  INTERVIEW. Alan Pace, de Amerikaan­se geldschie­ter van Burnley, gelooft volop in Kompany: “Hij verdient meer krediet voor zijn werk bij Anderlecht”

  Operatie Verjonging is ingezet bij Burnley FC. In de kern, maar ook in de trainersstaf. Coach Vincent Kompany markeert “een nieuw begin”, volgens Burnley-voorzitter Alan Pace. En daarvoor krijgt onze landgenoot inspraak, tijd en veel vertrouwen. “Vincent is uitzonderlijk intelligent, zowel emotioneel als rationeel. Ik ga niet liegen: je kan niet anders dan onder de indruk zijn door iemand van zo’n kaliber.”
 1. Voorzitter Real Madrid wil ‘deze’ Kylian Mbappé niet hebben: “Bij ons is niemand groter dan de club”
  LaLiga
  3

  Voorzitter Real Madrid wil ‘deze’ Kylian Mbappé niet hebben: “Bij ons is niemand groter dan de club”

  Voorzitter Florentino Pérez van Real Madrid heeft voor het eerst uitgebreid gereageerd op de mislukte transfer van Kylian Mbappé. De Spaanse kampioen en winnaar van de Champions League dacht maandenlang dat Mbappé deze zomer naar Madrid zou komen, maar de 23-jarige Fransman besloot op het laatste moment zijn aflopende contract bij Paris Saint-Germain met drie jaar te verlengen.
 2. “De ene deur gaat dicht, maar een andere gaat open”: krijgt Hazard een ‘nieuwe rol’ bij Real?
  LaLiga
  8

  “De ene deur gaat dicht, maar een andere gaat open”: krijgt Hazard een ‘nieuwe rol’ bij Real?

  Nieuw seizoen, nieuwe kansen voor Eden Hazard (31) bij Real Madrid. Volgens de Spaanse (en Madrileens gezinde) sportkrant AS wil de technische staf de Rode Duivel nog meer gaan inzetten als ‘valse 9' wanneer Karim Benzema, de echte 9 zeg maar, rust krijgt in een seizoen dat erg slopend belooft te worden. AS heeft het over een ‘nieuwe rol’, maar zo nieuw blijkt die rol niet te zijn.