Ook in de internationale pers wordt het falen van de Super League breed uitgesmeerd.
Volledig scherm
Ook in de internationale pers wordt het falen van de Super League breed uitgesmeerd. © Marca, L'Equipe, Sport

“Superbelachelijk”: ook de covers van de grootste sportkranten liegen er niet om, Italiaans blad pijnlijk de mist in

Super LeagueTwee dagen na zijn oprichting, bevindt de Super League zich al in staat van ontbinding. Een goeie grap, zo vinden ook de grootste Europese sportkranten. Een bloemlezing:

3 reacties

 • ronny meuris

  2 weken geleden
  Voetbal heeft tenminste voor wat afleiding gezorgd tijdens deze crisis. Het maatschappelijk belang ervan kan niet onderschat worden. Het bewijs ervan hebben zagen we de laatste dagen nog toen duizenden fans volkssport nr 1 verdedigden tegen de wereldvreemde elite. Gelukkig met succes.
 • Louis Dedenker

  2 weken geleden
  Dachten ze nu echt dat dit hun probleem ging oplossen? Na een jaar of twee competitie met enkel deze ploegen verliest het toch de aandacht, en alle clubs erbuiten ook nog minder toeschouwers.
 • Gunter Verleyen

  2 weken geleden
  Waar jan-met-de-pet zich druk om maakt, er zijn serieuzere problemen dat een door geld vergiftigd balspel. Geef het volk hamburgers,bier en voetbal en ze houden zich koest...en de elite doet ondertussen rustig voort wat ze altijd deed, nog rijker worden
 1. De onwaarschijnlijke wederopstanding van Barcelona: “Niets is onmogelijk”
  La Liga
  3

  De onwaar­schijn­lij­ke wederop­stan­ding van Barcelona: “Niets is onmogelijk”

  “Je moet realistisch zijn. Niets is onmogelijk in het leven, maar de afstand tot Atlético is wel heel groot.” Dat zei Ronald Koeman op 29 december 2020. Barcelona had net thuis met 1-1 gelijkgespeeld tegen laagvlieger Eibar en Koeman gaf de hoop op de titel min of meer op. Vier maanden later ziet de wereld er totaal anders uit. De Catalanen zijn bezig aan een ongekende wederopstanding. Wat is er sinds de jaarwisseling gebeurd bij Barcelona?
 2. Ongekende taferelen: Man United-fans dringen Old Trafford binnen en eisen vertrek eigenaren, duel tegen Liverpool uitgesteld
  Play
  Premier League
  7

  Ongekende taferelen: Man Uni­ted-fans dringen Old Trafford binnen en eisen vertrek eigenaren, duel tegen Liverpool uitgesteld

  Ongekende taferelen voor aanvang van Manchester United - Liverpool in en om Old Trafford. Fans van Manchester United zijn bij het stadion bijeen gekomen om te protesteren tegen de Amerikaanse eigenaren. Tientallen fans zijn zelfs het stadion binnengedrongen. Ze zouden ook in de kleedkamers zijn geraakt waardoor het protocol rond corona is geschonden. De spelers verblijven lang in twee nabije hotels, tot ze even voor 18u te horen kregen dat de partij uitgesteld wordt.
 1. Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal
  Play

  Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal

 2. Bekijk hier de hoogtepunten uit Man City-PSG
  Play

  Bekijk hier de hoogtepun­ten uit Man City-PSG