Philippe Clement.
Volledig scherm
Philippe Clement. © REUTERS

“Strafschoppen zijn altijd een loterij”: Geen finale voor Philippe Clement en AS Monaco in Franse beker

Buitenlands voetbalPhilippe Clement en AS Monaco hebben zich niet kunnen verzekeren van een finaleplaats in de Coupe de France. De Monegasken sneuvelden na strafschoppen op het veld van Nantes. “We hadden het geluk niet aan onze zijde", besloot Clement achteraf. 

14 reacties

 • Benny Jonckers

  4 maanden geleden
  Goede start en daarna niks meer. Herkenbaar toch?
 • François Smet

  4 maanden geleden
  Nog 2 keer verliezen en valiezen pakken !!
 • jos kenis

  4 maanden geleden
  Monaco past niet bij Clement en vice versa. Het is een elitaire club met Russische eigenaars, een slechtere plek kan je momenteel onmogelijk treffen als trainer. Meer een trainer voor een club als Antwerp, dus alles kan nog goed komen voor Philippe.
 • Lukas Judopius

  4 maanden geleden
  Kan Vormer als versterking binnenhalen, zit toch op de bank weer.
 • Marcus Camps

  4 maanden geleden
  Die gaat daar volgend seizoen niet meer starten.
 1. “Ik at als een paard” en “kebab lust ik heel graag”: waarom ‘freak’ Haaland bij intrede Man City de kookploeg snel charmeert
  Play
  Premier League
  2

  “Ik at als een paard” en “kebab lust ik heel graag”: waarom ‘freak’ Haaland bij intrede Man City de kookploeg snel charmeert

  “Doe mij maar een omelet met kaas en ham.” De introductievideo die Manchester City deze ochtend vrijgaf rond de komst van Erling Braut Haaland, toonde meteen het enthousiasme van de Noorse spits bij het zien van het keukenteam van de Citizens. Het is een publiek geheim dat de 1m94 grote Haaland graag eet. En veel. “Ik at als een paard bij Molde.”