AFP
Volledig scherm
© AFP
1
EINDE
2
 • Marco Asensio 13'
 • José Luis Morales 32'
 • Roger 78'

Sterke Courtois, die penalty pakt, kan tegen Levante nieuwe nederlaag voor Real niet vermijden

Primera DivisionEen sterke Thibaut Courtois heeft een nieuwe nederlaag van Real Madrid niet kunnen vermijden. Hij schudde enkele knappe reddingen, waaronder één op penalty, uit z’n mouw, maar moest zich toch twee keer gewonnen geven. Het is al de vierde nederlaag van Real dit seizoen.

6 reacties

 • jozef van riel

  8 maanden geleden
  Roland. Je moet wel weten waar je over spreekt hé! Van de 8 gemiste strafschoppen tegen hem heeft Courtois er 6 (!) gestopt!
 • Roland Beeken

  8 maanden geleden
  Hij is een fantastische keeper, en heeft maar 1 zwak punt, nl strafschoppen pakken. Mag Coutois nu in het Guinness Book of Records? Na na langste reeks ooit op hoogste niveau (300? Strafschoppen) kan hij er eindelijk eentje stoppen.
 • Gerard Akkermans

  8 maanden geleden
  Ja Bert, blijven geloven. Hij heeft te grote schoenen aan. Bij Genk, ja dat is waar. Maar de rest is overroepen. Nog even en er wordt gezegd dat Hazard Real kampioen heeft gemaakt vorig jaar.
 • Bert Verhaegen

  8 maanden geleden
  Ja, Gerard, wie was er vorig jaar heel belangrijk in de titel? Wie pakte bij Genk in de titelmatch tegen Standard uit met geweldige reddingen? Wie was er belangrijk bij zijn eerste en tweede titel van Chelsea? Pakt geen pinten misschien, maar wel punten...
 • Gerard Akkermans

  8 maanden geleden
  Een van de klasrijkste doelverdedigers maar hij pakt toch geen punten als het er op aan komt.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.