Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Sprookje van Les Herbiers kent geen happy end: PSG vloert derdeklasser in Franse bekerfinale

Buitenlands voetbalParis Saint-Germain heeft de Franse beker gewonnen. In de finale waren de troepen van Unai Emery te sterk voor derdeklasser Les Herbiers: 2-0. Giovanni Lo Celso en Edinson Cavani waren met hun doelpunten de grote helden bij de Parijse miljoenenformatie, al kon het gebaar van Thiago Silva na afloop ook wel tellen.

3 reacties

 • Patrick Mestdagh

  3 jaar geleden
  Dit is in België jammer genoeg niet mogelijk. In ons systeem komen de 1B en amateurploegen altijd uit tegen een 1A ploeg.
 • viroloog van ranst

  3 jaar geleden
  ik vraag me eerlijk gezegd af hoe blij die (amateur) aanvoerder daadwerkelijk was. Ik zie hem niet lachen terwijl t voor hun OOK n feest was want in de finale staan is super. Over t verlies hoeft die man niet te treuren want 0-2 was geen schande en voor 80000 man voetballen is top...waarom lacht hij niet?
 • Jan Dewolf

  3 jaar geleden
  Mooi gebaar ? Thiago Silva kon niet anders vermits dit al op voorhand voorspeld was in de Franse pers in navolging van Michaël Landreau , kapitein van FC Nantes en doelman van het nationaal elftal die na de finale van 2000 de kapitein van 4° klasser Calais , dat met 2-1 verloor na strafschop in de 90 ste min , uitnodigde om samen de beker in de lucht te steken . Een pathetische president Chirac deed er nog een schepje bij door te verklaren dat er 2 winnaars waren .
 1. Philipsen na tweede zege in Turkije: "Nog veel te bewijzen in de sprint, maar ben op goede weg"
  Play
  Wielrennen

  Philipsen na tweede zege in Turkije: "Nog veel te bewijzen in de sprint, maar ben op goede weg"

 2. EXCLUSIEF. “Kijk eens in de ‘voiture’. Het is maar koers hé”: bekijk hier het eerste deel van de miniserie ‘Wout’
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  EXCLUSIEF. “Kijk eens in de ‘voiture’. Het is maar koers hé”: bekijk hier het eerste deel van de miniserie ‘Wout’

  6 april