Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Slechte resultaten, maar Clement en co maken zich geen zorgen: “Dat we onder druk staan? Totaal niet”

Buitenlands voetbalDe resultaten vallen tegen — zélfs Europees voetbal komt na deze week in het gedrang. Philippe Clement en zijn staf voelen evenwel geen druk: “Ons werk wordt hier enorm geapprecieerd”, weet assistent Jonas Ivens. “Maar wat soms irriteert, is dat men in België heel negatief is.” 

8 reacties

 • Rob Vlam

  4 maanden geleden
  @dave:alè jong, gelukkig zijn er zo top specialisten zoals jij die dat allemaal geanalyseerd hebben en weten 🤣🤣
 • dave hosten

  4 maanden geleden
  Anderlecht heeft uit noodzaak Kompany aan boort gehouden want in normale financiële omstandigheden lag hij al lang buiten met zijn resultaten van afgelopen jaren
 • alfons moons

  4 maanden geleden
  Clement heeft eerst Waasland, dan Genk en Brugge verlaten voor één ding : méér geld ! Nu gaat hij de andere kant van de medaille leren kennen ! Nu hij heeft WEL een diploma ! Dat kan je niet van iedereen zeggen !
 • patrick de bock

  4 maanden geleden
  Wie gelooft hem? Wees maar zeker dat de druk immens is. De verwachtingen waren hoog en wat gebeurt er: geen bekerfinale en wegzakken in de stand! Het zou wel eens rap over and out kunnen zijn voor clement
 • sirk dabbe

  4 maanden geleden
  Nog een die denkt God te zijn!
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. TRANSFERSOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”

  Als het van Arsène Wenger had afgehangen, dan had Émile Mpenza ooit voor Arsenal gevoetbald. Hij zat zelfs bij hem aan tafel. Ook Juventus wilde de Rode Duivel. Maar Schalke 04 gokte en uiteindelijk won niemand. Hoe een exorbitante vraagprijs ervoor zorgde dat de opmars van Mpenza gefnuikt werd, bespreken we in aflevering twee van onze reeks “transferdeals die álles hadden kunnen veranderen”. Mpenza blikt terug: “Ik had één van de Invincibles kunnen zijn.”