Sergio Agüero
Volledig scherm
Sergio Agüero © EPA

Sergio Agüero minstens drie maanden out door hartproblemen

La LigaSergio Agüero is minstens drie maanden buiten strijd door hartproblemen. Dat blijkt uit onderzoek. De Argentijnse spits van Barcelona verliet zaterdag in het duel met Deportivo Alavés het veld met “pijn op de borst” en werd daarna in het ziekenhuis opgenomen voor een hartonderzoek.

5 reacties

 • Norman Kamosi

  3 maanden geleden
  Veel Beterschap voor Agüero,het komt wel in orde met Barça.
 • William De Ruyck

  3 maanden geleden
  Veel beterschap gewenst .
 • Kurt Jansen

  3 maanden geleden
  Wim Hermans ik dacht nog thans dat spelers van veel Italiaanse topploegen en in England bij City de spelers voldoende gecontroleerd worden. Misschien ook daarom dat hij bij City mocht vertrekken
 • Annie Vancauteren

  3 maanden geleden
  Wat is de oorzaak. Gekend? Sterkte aan allen met hetzelfde probleem
 • Wim Hermans

  3 maanden geleden
  Zoveelste topsporter met nood aan cardiologisch onderzoek. Veel beterschap
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Rai Vloet (ex-STVV) maakt rentree twee maanden na dodelijk verkeersongeluk onder invloed: “Walgelijk en totaal onacceptabel”
  Play
  Eredivisie
  4

  Rai Vloet (ex-STVV) maakt rentree twee maanden na dodelijk verkeerson­ge­luk onder invloed: “Walgelijk en totaal onaccepta­bel”

  Ophef in Nederland om Heracles-speler Rai Vloet (26), in 2019 nog twee keer actief in de Jupiler League in het shirt van Sint-Truiden. De speler had in november vorig jaar een dodelijk ongeval veroorzaakt waarbij hij onder invloed was en maakte zaterdagavond al zijn rentree. Niet naar de zin van de fans. Zo’n vijftig supporters wachtten de spelersbus in Almelo op.