Ontgoocheling bij de Italianen en Engelsen.
Volledig scherm
Ontgoocheling bij de Italianen en Engelsen. © Photo News/AFP

Sensationeel avondje Nations League: Duitsland vernedert Italië, Engeland op eigen veld met 0-4 de boot in tegen Hongarije

Nations League‘t Was allesbehalve een saaie avond in de Nations League. Terwijl de Duitsers geen spaander heel lieten van Europees kampioen Italië, bleef Engeland op de sukkel - het kreeg op eigen veld een pandoering van de Hongaren.

2 reacties

 • Rik Cappelle

  4 maanden geleden
  Met zijn fantastisch doelpunt bewijst Noa Lang tot spijt van wie het benijd dat hij op voetbalgebied zijn gelijke niet kent in onze kompetitie. Schandalig dat men nog liever De Gouden Schoen schonk aan een regelmatige bankzitter(s) want zie de winnaars en podiumgasten als Refaelov Hulshauzer en Onuachu.
 • Leo Conner

  4 maanden geleden
  Lang is gewoon de beste.
 1. “Hoe breek ik een knieschijf”: schokkende zoekgeschiedenis van Diallo, één dag voor gewapende aanval op PSG-concurrente, lekt uit
  Play
  Voetbal
  2

  “Hoe breek ik een knieschijf”: schokkende zoekge­schie­de­nis van Diallo, één dag voor gewapende aanval op PS­G-concurren­te, lekt uit

  Uit berichten via WhatsApp en haar zoekgeschiedenis blijkt hoe groot de haat was van gewezen PSG-speelster Aminato Diallo (26) naar haar ploegmaats toe en in het bijzonder Kheira Hamraoui (31), haar concurrente op het middenveld bij PSG en de Franse nationale ploeg. Dat blijkt uit onthullingen uit het politieonderzoek naar de opzienbarende mishandeling die Hamraoui vorig jaar onderging. De voetbalster werd uit haar auto gesleurd en toegetakeld door twee gemaskerde mannen. Diallo is na een tien maanden durend onderzoek inmiddels voor de tweede keer gearresteerd. Ze schreeuwt nog altijd haar onschuld uit.
 1. Dreigt Alexis Saelemaekers het WK te missen? Rode Duivel is zes tot acht weken out
  Play
  Serie A
  4

  Dreigt Alexis Saelemae­kers het WK te missen? Rode Duivel is zes tot acht weken out

  AC Milan leek na een schitterende vrije trap van Bajrami gisterenavond zuur puntenverlies te lijden tegen Empoli. Maar Ballo-Touré en Leão konden de scheve situatie nog rechtzetten. Alexis Saelemaekers viel uit met een knieblessure. Vandaag kwam aan het licht dat hij zes tot acht weken out is met een verstuikte knie en zo moet hij hoogstwaarschijnlijk WK in Qatar aan zich laten voorbijgaan - al had hij de definitieve selectie wellicht niet gehaald.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 3. “Heel triest en ongemakkelijk om naar te kijken”: uitgefloten Harry Maguire nu ook bij Engeland de gebeten hond
  Nations League
  2

  “Heel triest en ongemakke­lijk om naar te kijken”: uitgeflo­ten Harry Maguire nu ook bij Engeland de gebeten hond

  Nog wat zwaarder onder vuur. Harry Maguire speelde gisteravond op Wembley zijn 48ste interland, maar in Engeland beginnen media en fans zich steeds luider af te vragen of hij straks op het WK wel zijn 50ste interland moet spelen. De 29-jarige verdediger van Manchester United, door Ten Hag bij Man United al naar de bank verwezen, ging in de fout bij de eerste twee goals van Duitsland. De Engelsen maakten die achterstand helemaal goed (3-2), om Duitsland finaal nog zien gelijk te maken: 3-3.