Ontgoocheling bij de Italianen en Engelsen.
Volledig scherm
Ontgoocheling bij de Italianen en Engelsen. © Photo News/AFP

Sensationeel avondje Nations League: Duitsland vernedert Italië, Engeland op eigen veld met 0-4 de boot in tegen Hongarije

Nations League‘t Was allesbehalve een saaie avond in de Nations League. Terwijl de Duitsers geen spaander heel lieten van Europees kampioen Italië, bleef Engeland op de sukkel - het kreeg op eigen veld een pandoering van de Hongaren.

2 reacties

 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Met zijn fantastisch doelpunt bewijst Noa Lang tot spijt van wie het benijd dat hij op voetbalgebied zijn gelijke niet kent in onze kompetitie. Schandalig dat men nog liever De Gouden Schoen schonk aan een regelmatige bankzitter(s) want zie de winnaars en podiumgasten als Refaelov Hulshauzer en Onuachu.
 • Leo Conner

  2 maanden geleden
  Lang is gewoon de beste.
 1. Dries Mertens valt gretig in, maar kan verrassende nederlaag van Galatasaray bij debuut niet afwenden
  Play
  Buitenlands voetbal
  10

  Dries Mertens valt gretig in, maar kan verrassen­de nederlaag van Galatasa­ray bij debuut niet afwenden

  Geen geslaagd debuut voor Dries Mertens bij Galatasaray. De Rode Duivel viel een kwartier voor tijd in, net nadat Giresunspor op voorsprong was geklommen. Een gretige Mertens toonde zich wel, onder meer via twee vrije trappen, maar kon de verrassende nederlaag (0-1) voor de Turkse topclub niet meer afwenden. Zo begint Galatasaray met drie op zes aan het nieuwe seizoen.