Arturo Vidal neemt het niet te nauw met de regels.
Volledig scherm
Arturo Vidal neemt het niet te nauw met de regels. © AFP

Schandaal op Copa América: “Vidal en zes andere Chilenen kregen vrouwen over de vloer in hotel” - Kapitein Bravo: “Kapper kwam op bezoek”

Copa AméricaHet Chileense voetbal davert op z’n grondvesten. Middenin de Copa América zouden zeven spelers van de nationale ploeg, onder wie absolute sterspeler Arturo Vidal, vrouwelijk gezelschap hebben uitgenodigd in het spelershotel. Intussen stonden kapitein Claudio Bravo en trainer Martin Lasarte al de pers te woord. Zij geven toe dat bepaalde spelers de coronaregels hebben geschonden, maar over vrouwelijk bezoek hebben ze het niet. Integendeel...

8 reacties

 • Gerda Haubourdyn

  1 maand geleden
  Hier doen ze dat ook maar het blijft "onder ons". Gezonde mannen aanbeden door duizenden en betaald om spelletjes te spelen, hebben een ander verzetje nodig. Zwijgen is de boodschap want waarom davert alles plots op de grondvesten.
 • Theo Dereu

  1 maand geleden
  Geen vrouwen mogen zien, is dat niet seksistisch ?
 • Geert Van de Moortele

  1 maand geleden
  En ze werden goed betaald net zoals door onze eurocraten in Brussel.
 • luc matton

  1 maand geleden
  Gezonde en viriele mannen hebben een zetje nodig. Ga zo voort
 • Stephaan Van den Broeck

  1 maand geleden
  Denk je echt dat de Belgische voetbalploegen dit nooit deden?
 1. Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsiche opmerkingen na penaltymisser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”
  EK voetbal
  1

  Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsi­che opmerkin­gen na penaltymis­ser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”

  Bukayo Saka heeft op zijn Instagram-pagina voor het eerst gereageerd na zijn penaltymisser in de EK-finale tegen Italië. Engeland verloor van La Squadra Azzurra na strafschoppen. Na 120 minuten stond het 1-1. Saka kon Engeland in de running voor de eindzege houden, maar hij miste de beslissende elfmeter. Na de match kreeg hij net als Sancho en Rashford - die ook hun strafschop niet konden omzetten - racistische opmerkingen naar het hoofd geslingerd.