Arturo Vidal neemt het niet te nauw met de regels.
Volledig scherm
Arturo Vidal neemt het niet te nauw met de regels. © AFP

Schandaal op Copa América: “Vidal en zes andere Chilenen kregen vrouwen over de vloer in hotel” - Kapitein Bravo: “Kapper kwam op bezoek”

Copa AméricaHet Chileense voetbal davert op z’n grondvesten. Middenin de Copa América zouden zeven spelers van de nationale ploeg, onder wie absolute sterspeler Arturo Vidal, vrouwelijk gezelschap hebben uitgenodigd in het spelershotel. Intussen stonden kapitein Claudio Bravo en trainer Martin Lasarte al de pers te woord. Zij geven toe dat bepaalde spelers de coronaregels hebben geschonden, maar over vrouwelijk bezoek hebben ze het niet. Integendeel...

8 reacties

 • Gerda Haubourdyn

  1 maand geleden
  Hier doen ze dat ook maar het blijft "onder ons". Gezonde mannen aanbeden door duizenden en betaald om spelletjes te spelen, hebben een ander verzetje nodig. Zwijgen is de boodschap want waarom davert alles plots op de grondvesten.
 • Theo Dereu

  1 maand geleden
  Geen vrouwen mogen zien, is dat niet seksistisch ?
 • Geert Van de Moortele

  1 maand geleden
  En ze werden goed betaald net zoals door onze eurocraten in Brussel.
 • luc matton

  1 maand geleden
  Gezonde en viriele mannen hebben een zetje nodig. Ga zo voort
 • Stephaan Van den Broeck

  1 maand geleden
  Denk je echt dat de Belgische voetbalploegen dit nooit deden?
 1. Reporting for duty: Kevin De Bruyne meldt zich weer op training bij Man City
  Premier League

  Reporting for duty: Kevin De Bruyne meldt zich weer op training bij Man City

  De meeste Rode Duivels staan al een week of langer weer op een oefenveld, maar vandaag hervatte ook Kevin De Bruyne de trainingen bij Manchester City. Pep Guardiola gunde de Speler van het Jaar in de Premier League een maand verlof na de uitschakeling op het EK. Tijd die hij kon gebruiken om de batterijen op te laden. Vorige zomer kon hij niet weg, omdat vrouw Michele hoogzwanger was van dochtertje Suri. De Bruyne heeft wel eens geklaagd dat hij sinds het WK in 2018 nauwelijks vakantie heeft gehad.