Alexis Saelemaekers.
Volledig scherm
Alexis Saelemaekers. © AC Milan

Saelemaekers verlengt contract bij AC Milan tot midden 2026

Buitenlands voetbalAlexis Saelemaekers (22) verdedigt ook de komende jaren de kleuren van AC Milan. De Rode Duivel heeft z'n contract bij de Italiaanse topclub namelijk verlengd tot midden 2026. 

1 reactie

 • Andy piat

  1 maand geleden
  sterk en verdiend een goede speler daartussen de sterren trekt hij zijn streng,top.
 1. “Mijn reactie was te macho”: Wanda Nara slaat mea culpa, maar ook PSG heeft het nu wel gehad met Icardi
  Ligue 1
  1

  “Mijn reactie was te macho”: Wanda Nara slaat mea culpa, maar ook PSG heeft het nu wel gehad met Icardi

  PSG, de club waar het nooit rustig is. Een trainer die velen al bij Manchester United zien, de beste speler die straks naar Real zou gaan, de absolute ster die er moeilijk aardt - zelfs het vrouwenteam weet Pochettino, Mbappé of Messi in de schaduw te zetten, zie het verkwikkende verhaal rond de vermeende aanval van Hamraoui op ploegmaat Diallo. En dan is er nog de constante stroom aan verhalen rond de explosieve relatie tussen spits Mauro Icardi (28) en zijn vrouw annex makelaar, Wanda Nara (34). Inmiddels weer samen nadat ze vorige maand nog (even) uit elkaar waren. In Parijs zijn ze de spits, die door de crisis enkele matchen miste, stilaan liever kwijt dan rijk.
 2. Gekwetste Neymar weer onder vuur: “Wie pijn heeft aan de adductoren, danst na de match niet zo met een cowboyhoed”
  Play
  Voetbal
  3

  Gekwetste Neymar weer onder vuur: “Wie pijn heeft aan de adductoren, danst na de match niet zo met een cowboyhoed”

  Veel liever zouden ze hem niet laten gaan. Want ook nu weer pech voor PSG: Neymar die gekwetst terug komt van een interlandluik met Brazilië. Hij mist al zeker Nantes zaterdag en misschien ook de Champions League-clash woensdag tegen Man City. In Brazilië krijgt ‘Ney’ steeds meer de wind van voren. “Moet zo iemand ons land vertegenwoordigen?” Deze ochtend stond Neymar... gewoon op het trainingsveld bij PSG.
 3. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.