REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ronduit indrukwekkende spelersparade Flamengo loopt uit de hand: agent in chaos omver gereden

Copa LibertadoresWat een feestweekend voor Flamengo en zijn vele fans. Zaterdag de Copa Libertadores veroverd, zondag kampioen van Brazilië zonder te spelen. Maar de ronduit indrukwekkende spelersparade in de straten van Rio kende een einde in mineur, met geweld tussen supporters en politie. In de chaos raakten enkele agenten gekwetst.

3 reacties

 • Dave Janssens

  2 jaar geleden
  Guy Van Severen heeft nog nooit van de favela's gehoord neem ik aan? In Brazilië is verre van alles rozengeur en maneschijn (...). Ondanks staan daar mss wel 100.000 mensen de overwinning van hun club te vieren en zijn het, zoals dat iig ook overal ter wereld het geval is, enkele heethoofden die het verpesten. Denk maar aan de rellen in Parijs na het winnen van het WK. De overgrote meerderheid zal het zwaar veroordelen maar verder niet aan hun hart laten komen. En gelijk hebben ze.
 • Lucas Vissers

  2 jaar geleden
  Voetbal een feest !
 • Guy Van Severen

  2 jaar geleden
  Gedaan met leuke samba-feesten in Brazilië ! Geweld zoals overal ter wereld ! Spijtig !
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. Kevin De Bruyne maakt weer kans op Player of the Season-award, Ronaldo en Mané doen dat zowaar niet
  Premier League

  Kevin De Bruyne maakt weer kans op Player of the Sea­son-a­ward, Ronaldo en Mané doen dat zowaar niet

  Kevin De Bruyne is één van acht genomineerden voor de Premier League Player of the Season award. De middenvelder van Manchester City kan de trofee een tweede keer winnen. Twee jaar geleden kwam hij in de poll bij de fans, een expertenpanel en de twintig clubkapiteins, als winnaar uit de bus. Vincent Kompany (2012) en Eden Hazard (2015) zijn de andere Belgen op de erelijst.