Marina Granovskaia, de CEO van Chelsea, blij met de rentree van Lukaku.
Volledig scherm
Marina Granovskaia, de CEO van Chelsea, blij met de rentree van Lukaku. © Chelsea

Romelu Lukaku speelt zondag wellicht Londense derby en geeft eerste interview: “Drogba heeft me goed voorbereid”

Buitenlands voetbalNa de verplichte quarantaineperiode is Romelu Lukaku eindelijk klaar om zich bij de groep te vervoegen. Vandaag legde hij een PCR-test en fotosessie (zie beelden hierboven en -onder) af, morgen zal hij voor het eerst meetrainen bij zijn nieuwe club - vandaag heeft Chelsea een dag vrij. “Drogba heeft me goed voorbereid”, vertelt Lukaku in zijn eerste interview aan de clubmedia.

27 reacties

 • MarcVanRanstIsEenLeugenaar !!!

  2 maanden geleden
  Om te lachen, door hem wist iedereen wat te doen bij de RD. Behalve hij zelf. Die zwaait nog meer met zijn armen dan Heintje.
 • Ronny Popelier

  2 maanden geleden
  Romelu gaat naar Chelsea omdat Inter hem gedwongen verkocht voor de vele euro's, hoe kon Romelu daar dan blijven. En als Chelsea het loon voorstelde, moet Romelu dan zeggen, neen neen, heb al genoeg. Of zijn er hier die zeggen, baas ik hoef echt geen opslag. Topsporter, top managers, top industriëlen verdienen nu éénmaal veel meer dan Jan met of zonder pet. Ben hier niet jaloers van zoals sommige. Romelu verdiend wat hij verdiend. Heb groot respect tegenover Romelu. Big ROM in hart en nieren.
 • lieve rigo

  2 maanden geleden
  Maak je droom waar Romelu bij de club van je dromen. Veel succes.
 • Pol Van Gils

  2 maanden geleden
  Jean Marie Houbben, wat heeft dit nu met schenkingen te maken. Proficiat Romelu!! Maak uw droom waar om als kind al te willen schitteren in Chelsea.
 • Jean Marie Houbben

  2 maanden geleden
  Misschien een beetje van je overweldigend salaris schenken aan de mensen van pepinster of trooz ipv de grote man te spelen