Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Romelu Lukaku prijkt op heel wat voorpagina’s buitenlandse kranten: “Romination”

Buitenlands voetbalRomelu Lukaku maakte meteen furore tijdens zijn debuutwedstrijd bij Chelsea tegen Arsenal. Hij liet de netten na amper veertien minuten al trillen en was een gesel voor de defensie van The Gunners. Ook de internationale pers zag een uitstekende Lukaku. “Een nieuwe dimensie.”

7 reacties

 • Johan Van loocke

  2 maanden geleden
  @Luc premier leaque 253 match/114 doelpunten. Serie A 72 match/47 doelpunten, rode duivels 98 macth/64 doelpunten. Ietsje meer dan 1 doelpunt dus. Welke BELGISCHE spits doet beter in een Europese topcompetitie ? We zullen binnen 10 a 15 matchen nog eens zien, wat de exuces zullen zijn, want hij blijft scoren. Inter heeft de titel grotendeels hem te danken ...
 • Maria Nuytkens

  2 maanden geleden
  Allez, 1 ( één ) goal gemaakt en hij is een wereldspeler ???? leg mij dat eens uit. Er zijn tientallen aangekochte spitsen die in hun eerste wedstrijd scoren bij hun nieuwe club hoor !!! Waarom deze zo ophemelen ? Wacht af tot na 10 a 15 wedstrijden en zever er dan verder over !!
 • Eric Maes

  2 maanden geleden
  Goede evaluatie Miguel, is op het niveau gekomen dat hij geen enkel minpunt meer heeft. Op dit ogenblik durf ik zelfs zeggen, de compleetste spits ter wereld. Zo een Lewandofski is veel meer afhankelijk van zijn medemaats., zie eerder Benzema in zijn omgeving komen.
 • Frankie A S Goethals

  2 maanden geleden
  Leuk toch een wedstrijd in de sterkste competitie en 2 Belgen die het goed deden. Romulu maar dat weet iedereen met een basiskennis voetbal, en Lokonga pas bij Arsenal. Twee Anderlecht producten, jong en iets minder jong, die het gaan maken of gemaakt hebben in het buitenland. Uiteraard ook 2 Rode Duivels.
 • Jérémy Kourgias

  2 maanden geleden
  Dat mensen zoals onze vriend JDK in de comments kritiek uiten op Romelu is het bewijs van hun onwetendheid, domheid of gewoon zin om gratis hun levensfrustraties te uiten op social media. Big Rom is de beste spits dat we ooit gehad hebben en moet zich helaas steeds bewijzen terwijl hij het al lang gedaan heeft.
 1. Hoog en handig bezoek in Lommel: Ederson en Jesus wonen match bij en kunnen spelen tegen Club Brugge
  Champions League

  Hoog en handig bezoek in Lommel: Ederson en Jesus wonen match bij en kunnen spelen tegen Club Brugge

  Opvallend bezoek aan de Gestelsedijk in Lommel. Niemand minder dan de Braziliaanse Man City-internationals Ederson en Jesus woonden de wedstrijd tegen Moeskroen (3-0) als eregasten in het Soevereinstadion bij. Net als Manchester City behoort Lommel tot de City Football Group. Een functioneel bezoek van de twee City-sterren, die na de interland met Brazilië (een 4-1-zege tegen Uruguay) van afgelopen donderdag niet naar Engeland maar naar België reisden. Zo vermijdt het duo dat ze over het Kanaal tien dagen op hotel in quarantaine moeten en kunnen ze aantreden in de Champions League-match van dinsdag tegen Club Brugge. Ook zonder de twee won Man City makkelijk van Burnley. 2-0, met een goal van Kevin De Bruyne. Club Brugge - Manchester City is dinsdag vanaf 18u45 live op VTM te zien.