Links: Lukaku met sigaar, rechts: Inzaghi heeft het aan de stok met Dzeko.
Volledig scherm
Links: Lukaku met sigaar, rechts: Inzaghi heeft het aan de stok met Dzeko. © Capture d'écran / Rv
Fiorentina FIO
1
EINDE
2
Internazionale INT
 • 3' Goal Nicolás González
 • Lautaro Martínez Goal 29' 37'

Romelu Lukaku lurkt aan sigaar en pakt uit met beste danspassen na bekerwinst Inter en ziet ook hoe concurrent Dzeko in conflict gaat met Inzaghi

Geen goals of assists, wel een prima invalbeurt van Romelu Lukaku. De Rode Duivel wil oogsten en mag alvast de Coppa Italia op zijn erelijst plaatsen. Dat zette ‘Big Rom’, sigaar in de mond, aan om tijdens het feestgedruis in de kleedkamer zijn beste danspassen naar boven te halen. En er is meer: Dzeko, de Bosniër die Lukaku uit de basis houdt, had het na zijn vervanging even aan de stok met Inzaghi. Wenkt een basisplaats voor de Rode Duivel in de Champions League-finale?

19 reacties

 • Karel Willockx

  4 dagen geleden
  En die moet dan het voorbeeld geven dien bleiter ,weg ermee. Heeft geen verdienste aan die overwinning dien bankzitter
 • Youri Verstraete

  4 dagen geleden
  Ideale voorbeeld van een groepswerk en 20/20 halen zonder veel uitgestoken te hebben.
 • Andy Van Daare

  4 dagen geleden
  Doch kenner Jan Janssens heeft hij mijlenver de meeste goals bij de nationale ploeg en in top 10 nationale goals na Ronalde, Messi etc. Hij is uniek en moet hem weten te gebruiken, dat is niet voor elke trainer weggelegd. Kenners ad toog weten het steeds beter, zijn statistieken liegen er niet om, Romelu kost een stevig bedrag, hebben topploegen minder kennis dan U? Ze betalen niet zoveel voor een pannekoek hoor, zelfs zonder goals "weegt" Rom zwaar op een verdediging...
 • Jan Janssens

  5 dagen geleden
  Is specialist in het vieren van prijzen waar hij zelf niet of nauwelijks deel aan heeft. Zie jaren geleden bij Chelsea, toen hij net goed genoeg was om in de tribune te zitten. De reserven daar heten je alvast hartelijk welkom, Romelu!
 • Michel Beys

  5 dagen geleden
  Ik vrees dat Big Rom zijn tijd voorbij is en dat hij minder en minder van de bank gaat komen. Als hij zijn loopbaan wil afsluiten bij Anderlecht zal hij snel moeten komen, want anders zal hij zelfs daar bankzitter worden.