Photo News / Photo News / ANP / EPA
Volledig scherm
© Photo News / Photo News / ANP / EPA

Rode Duivels aan het feest: nieuwe assist Trossard, Carrasco trefzeker, man-in-vorm Openda weer goed voor twee goals

VoetbalVerkeert Loïs Openda (23) in de vorm van zijn leven? Na zijn hattrick van vorig weekend was de Rode Duivel tegen Angers opnieuw goed voor twee doelpunten. Yannick Carrasco trof dan weer raak tegen Valencia en Leandro Trossard had opnieuw een assist in huis voor leider Arsenal.

1 reactie

 • Michael Willems

  1 week geleden
  Ik schreef het al bij de transfer van club en voor het ek. De enige spits die goalgetter is en opvolger van lukaku. Geen wereldspits maar internationale afwerker. Slimme jongen ook.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 4. “Feyenoord, Ajax of PSV? Maakt niet uit, we winnen toch”: amateurs van Spakenburg geloven zelfs in bekerfinale, maar kunnen ze die wel spelen?
  3

  “Feyenoord, Ajax of PSV? Maakt niet uit, we winnen toch”: amateurs van Spakenburg geloven zelfs in bekerfina­le, maar kunnen ze die wel spelen?

  Sensatie in de Nederlandse beker. Amateurclub Spakenburg heeft er FC Utrecht verslagen én vernederd in de kwartfinale. De derdeklasser klopte de subtopper uit de Eredivisie met straffe 1-4-cijfers. “Ik heb de tickets voor de Europa League al geboekt”, grapte een euforische doelpuntenmaker Vink. Al heeft Spakenburg bij een eventuele bekerfinale wel een praktisch ‘probleem’.