Photo News / Photo News / ANP / EPA
Volledig scherm
© Photo News / Photo News / ANP / EPA

Rode Duivels aan het feest: nieuwe assist Trossard, Carrasco trefzeker, man-in-vorm Openda weer goed voor twee goals

VoetbalVerkeert Loïs Openda (23) in de vorm van zijn leven? Na zijn hattrick van vorig weekend was de Rode Duivel tegen Angers opnieuw goed voor twee doelpunten. Yannick Carrasco trof dan weer raak tegen Valencia en Leandro Trossard had opnieuw een assist in huis voor leider Arsenal.

1 reactie

 • Michael Willems

  5 dagen geleden
  Ik schreef het al bij de transfer van club en voor het ek. De enige spits die goalgetter is en opvolger van lukaku. Geen wereldspits maar internationale afwerker. Slimme jongen ook.
 1. Massale steun voor Gary Lineker, die lachend op Leicester-tribunes zit, BBC moet het ontgelden na kurkdroge ‘Match of the Day’
  20

  Massale steun voor Gary Lineker, die lachend op Leicester-tribunes zit, BBC moet het ontgelden na kurkdroge ‘Match of the Day’

  Geen Gary Lineker bij ‘Match of the Day’ gisterenavond. De presentator en ex-voetballer bekritiseerde recent op Twitter het nieuwe asielbeleid van de Britse regering en werd daarom (voorlopig?) aan de kant geschoven door de BBC. Lineker woonde gisteren Leicester-Chelsea bij en werd massaal gesteund, de BBC krijgt de wind van voren na de uitzending van gisteren.