Florentino Pérez.
Volledig scherm
Florentino Pérez. © ANP / EPA

Real-voorzitter Pérez nog altijd bezorgd om “zieke” voetbalsport: “Jonge fans drijven weg van ons”

Buitenlands voetbalReal Madrid-voorzitter Florentino Pérez maakt zich zorgen om het voetbal, dat volgens hem “ziek” is. Volgens Pérez zijn er dringend veranderingen nodig om de jongere fans te behouden.

8 reacties

 • gilbert fichet

  2 maanden geleden
  Nog meer match voor de mannen, ze zijn geen robot . Perez moet geld proberen te recuperere v oor de miskoop dat hij gedaan heeft.
 • eduard janssens

  2 maanden geleden
  Wordt onbetaalbaar de ticketprijzen maak het terug betaalbaar !!
 • Wesley De Cock

  2 maanden geleden
  Het probleem is niet enkel dat er te weinig mooi voetbal is. Het grootste probleem is dat het onbereikbaar begint te worden. Ticketprijzen, wedstrijdmomenten, tv-aanbod, ... Alles is gezet op geldhonger, niet op fans dienen.
 • peter destoop

  2 maanden geleden
  afvoeren die handel. Is nergens nog geloofwaardig, veel te veel geld mee gemoeid , niet meer om aan te zien. Om nog maar te zwijgen van de hooligans.
 • Andy Van de velde

  2 maanden geleden
  Je kan er beter ineens mee stoppen en al die miljarden aan het volk uitdelen.
 1. “Puur racisme!”: FIFA-baas Infantino haalt snoeihard uit naar Europa, dat hij ervan beschuldigt “dubbele moraal” te hebben
  Play
  247

  “Puur racisme!”: FIFA-baas Infantino haalt snoeihard uit naar Europa, dat hij ervan beschul­digt “dubbele moraal” te hebben

  FIFA-baas Gianni Infantino heeft vandaag in een fel betoog uitgehaald naar WK-critici in voornamelijk Europa. Hij noemt de kritiek op de werkomstandigheden in Qatar “ontzettend onrechtvaardig” en beschuldigt mensen in Europa van een “dubbele moraal” en “puur racisme”. “Voor wat Europa de afgelopen 3.000 jaar heeft gedaan, zouden we de komende 3.000 jaar nog excuses moeten aanbieden. En dan anderen de les gaan lezen?”