EPA
Volledig scherm
© EPA

Real verbiedt Cristiano nog naar Marokko te reizen

UpdateReal-voorzitter Florentino Pérez heeft het gehad met de reisjes van Cristiano Ronaldo naar Marokko. De grote baas van de 'Koninklijke' vreest namelijk dat de vele vlieguren niet alleen een slechte invloed gaan hebben op de prestaties van de Portugees, Pérez denk ook dat het privéleven van Ronaldo zo in een slecht daglicht zal komen.

  1. Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinliefhebber”
    Premier League
    16

    Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinlief­heb­ber”

    Drie keer met links - zijn zogezegd mindere voet. Hattrick in 18 minuten. En er waren slechts 24 minuten gespeeld op Molineux, de derde snelste drieklapper ooit sinds een Premier League-match is gestart. De Wolven opgegeten door De Bruyne. In de Engelse media doen ze er nog wat superlatieven bij in het al veel pagina’s tellende lofboek van de Rode Duivel. “De Bruyne in je ploeg hebben, is alsof je met drie voetballers meer speelt.”