Thibaut Courtois neemt het met Real op tegen PSG.
Volledig scherm
Thibaut Courtois neemt het met Real op tegen PSG. © REUTERS

Real Madrid-PSG absolute kraker in achtste finales Champions League, Vertonghen met Benfica tegen ex-club Ajax

Buitenlands voetbalEén absoluut topduel in de achtste finales van de Champions League. Real Madrid neemt het op tegen Paris Saint-Germain. Courtois en Hazard dus tegen Messi, Mbappé en Neymar. Nog een affiche die in het oog springt, is Benfica-Ajax. Jan Vertonghen keert zo terug naar de club waar het voor hem allemaal begon. Ook de affiches in de play-offs van de Europa League en Conference League zijn bekend. Met als grootste blikvanger het EL-duel tussen Napoli en FC Barcelona.

11 reacties

 • Diederik Damen

  5 maanden geleden
  Eric Bex…geluk met de loting? Kampioen Turkije, kampioen Portugal en nr. 2 van de Bundesliga in de poule. Goed ze hebben geluk geen Man City of PSG te loten maar om dit nou een makkelijke loting te noemen gaat toch iets te ver
 • Jos Vannuffel

  5 maanden geleden
  Wat je hier toch allemaal leest, Man U mag niet tegen Villareal spelen omdat ze er in de groepsfase al tegen uitkwamen. Dit heeft niets met corruptie te maken maar om te vermijden dat er niet steeds dezelfde wedstrijden worden gespeeld. Ook ploegen uit hetzelfde land kunnen om deze reden elkaar niet ontmoeten in de tweede ronde. @ patrick gansbeke, het ging dus over Man U en niet over Liverpool.
 • Eric Bex

  5 maanden geleden
  Ajax speelt een zeer goede CL-campagne maar ze hebben ook wel het nodige geluk met de loting. Ik ben ook wel benieuwd wat Real tegen PSG gaat klaarspelen. Van mij mag City de beker winnen.
 • Paulus de Mos

  5 maanden geleden
  Omdat ze al in de voorrond in dezelfde poule zaten Patrick Gansbeke en nog eens twee wedstrijden tegen dezelfde ploeg is voor publiek en dus tv zenders minder leuk Er zijn nog 16 ploegen over en de groepswinnaars spelen tegen de nr 2 van een andere groep behalve die uit hun eigen groep dus Je kan uit de 16 overgeblevenen dus maar 7 tegenstanders loten
 • christophe laporte

  5 maanden geleden
  De corrupte Uefa knoeide er iets te duidelijk op los en besloot dan maar om toch opnieuw te loten. Alsof de geleide lotingen al niet genoeg waren foefelen ze er nu verder op los.