REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Real Madrid lijdt 300 miljoen euro inkomstenverlies, maar boekt toch lichte winst

La LigaReal Madrid heeft opvallende financiële cijfers bekendgemaakt. De Koninklijke leed tijdens de coronacrisis zo'n 300 miljoen euro inkomstenverlies, maar kon het seizoen toch opnieuw afsluiten met een lichte winst. Na aftrek van belastingen hield Real Madrid na het seizoen 2020-2021 zo'n 874.000 euro over. Na het seizoen 2019-2020 was dat 313.000 euro.

0 reacties

 1. PSG-directeur Leonardo is in aanloop naar duel tegen Club weer scherp voor Real: “Niet blij met hun gedrag”
  Buitenlands voetbal

  PS­G-directeur Leonardo is in aanloop naar duel tegen Club weer scherp voor Real: “Niet blij met hun gedrag”

  Paris Saint-Germain en Real Madrid zijn geen dikke vrienden na de afgelopen transfermercato. De Spaanse topclub probeerde vorige maand Kylian Mbappé (22) weg te kapen bij PSG, dat een bod van liefst 180 miljoen weigerde. En dat voor een speler die na dit seizoen einde contract is. “Niemand denkt aan een PSG zonder Mbappé”, zegt sportief directeur Leonardo aan ‘Canal + France’ in aanloop naar het Champions League-duel tegen Club Brugge.
 2. Louis van Gaal neemt nu ook de talenten van de toekomst onder zijn hoede: “Hallo, waarom kijk je mij niet aan?”
  Play
  Nederland
  5

  "Hallo, waarom kijk je mij niet aan?”: Louis van Gaal geeft jeugdtrai­ning in geheel eigen stijl

  Louis van Gaal is opnieuw hot in Nederland. De 70-jarige bondscoach van Oranje zag zijn team dinsdag Turkije in de pan hakken met zware 6-1-cijfers. Woensdag stond hij op het trainingsveld om enkele jonge spelertjes iets bij te leren. Een voetballertje zat niet op te letten en kreeg meteen een berisping van King Louis. “Hallo, waarom kijk je mij niet aan?”, zei hij al lachend. Met Van Gaal valt er altijd iets te beleven.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.