Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Real lonkt voor twee Duivels: Hazard wacht na heldere hint, Chelsea wil 225 miljoen. Courtois weldra een Galáctico met gouden handschoenen?

Buitenlands voetbalEspaña por favor. Als het van Eden Hazard (27) afhangt, voetbalt hij straks in Spanje, bij voorkeur in het wit van Real Madrid. Zijn hint laat niets aan de verbeelding over, maar zeker is de bestemming niet. Er zijn nog Chelsea en de vraagprijs van circa 225 miljoen euro voor de beste Belg op het WK. Misschien neemt Eden dan zijn maatje Thibaut mee. Met 'de Koninklijke' is Courtois er persoonlijk zo goed als uit, met de 'Golden Glove' kan hij mogelijk nog iets meer eisen. Real lonkt voor twee Duivels. 

67 reacties

 • Carlos Coltrane

  4 jaar geleden
  Hazard is een topvoetballer, geen wereldvoetballer. Voor 225 miljoen euro zou hij dan en Ronaldo en Messi moeten overtreffen in alle records die zij ooit hebben gebroken bij hun clubs. Nou, dat gaat hem never nooit lukken. En wat betreft Courtois, voor een keeper zou ik niet meer dan 10 miljoen uitgeven. Het blijft een keeper, wereldtop of niet. Hij staat daar alleen maar voor ballen tegen te houden.
 • rudi van dijck

  4 jaar geleden
  ik begrijp de soms negatieve kritiek op Eden wel. maar probeer het breder te bekijken. de looplijnen van zijn mede maats, zijn ook niet altijd goed. en Lukaku een heel harde werker voor de groep, die staat soms stil in de KLEINE backlijn, achter 2 verdedigers! terwijl hij juist de inlopende spits moet zijn voor zijn verdedigers!! Eden op zijn manier staat soms ook op een eiland. maar ook dat is Martinez zijne stempel hoor!!
 • Steven De Tremerie

  4 jaar geleden
  Die prijs is symbolisch, om de 222 voor Neymar te overtreffen. Zou nog wel eens willen zien of Chelsea 150 miljoen zou weigeren, wetende dat ze Hazard zijn droom afnemen en hij volgend seizoen de schouders zou laten hangen. Anti of niet, Real Madrid is de norm voor elke voetballer.
 • Geert Schellemans

  4 jaar geleden
  225 miljoen. En maar zagen op ondernemers die een gans bedrijf voor die waarde creëren. Los daarvan, beste speler van het WK maar ongelofelijk belachelijke bedragen.
 • Pierre Dony

  4 jaar geleden
  Roger Reniers toch... Wat ken jij veel van voetbal! Waar Hazard ook gaat, gaat daar de beste worden. Ik vind 225.000.000 wel veel te veel! Neymar is in mijn ogen toch beter en Hazard is niet meer van de jongste. Zal eerder 180.000.000 waard zijn denk ik. Wat ik natuurlijk absurd vind! Maar als je met ander transfers vergelijkt vind ik 180...... realistisch.