BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Raman bloeit, mede dankzij de liefde, open in Düsseldorf: "België verlaten was een goed idee"

Buitenlands voetbalBenito Raman (23): de rebel heeft rust gevonden in Duitsland. Relaxed, maar nog altijd even ambitieus. "Ik hoop op een dag in de Bundesliga of de Premier League te spelen."

2 reacties

 • Straight on No way back

  5 jaar geleden
  Tuurlijk was het een goed idee, zo is er weer een virus van het veld af met het verstand van een zandkorrel!
 • Davy Van Laecke

  5 jaar geleden
  Moet niet terug komen ook. Slechte zangkwaliteiten.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Massale steun voor Gary Lineker, die lachend op Leicester-tribunes zit, BBC moet het ontgelden na kurkdroge ‘Match of the Day’
  20

  Massale steun voor Gary Lineker, die lachend op Leicester-tribunes zit, BBC moet het ontgelden na kurkdroge ‘Match of the Day’

  Geen Gary Lineker bij ‘Match of the Day’ gisterenavond. De presentator en ex-voetballer bekritiseerde recent op Twitter het nieuwe asielbeleid van de Britse regering en werd daarom (voorlopig?) aan de kant geschoven door de BBC. Lineker woonde gisteren Leicester-Chelsea bij en werd massaal gesteund, de BBC krijgt de wind van voren na de uitzending van gisteren.
 2. ‘Zaak-Negreira’ beroert: Real Madrid zet aanval in op FC Barcelona, ex-ref slaat hard terug naar preses Pérez
  La Liga
  11

  ‘Zaak-Negreira’ beroert: Real Madrid zet aanval in op FC Barcelona, ex-ref slaat hard terug naar preses Pérez

  Het spel zit op de wagen in La Liga nu FC Barcelona door het parket is aangeklaagd in de ‘zaak-Negreira’. Dat is een ex-scheidsrechtersbaas die in de zak van Barça zou gezeten hebben. Real denkt aan stappen tegen de huidige competitieleider en bracht op zijn eigen tv-station een video rond controversiële beslissingen van ex-ref Clos Gómez in het voordeel van FC Barcelona. Tot woede van een andere ex-ref, Iturralde González. Hij doet op zijn beurt een boekje open over Real en zijn voorzitter Florentino Pérez.
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.