Axel Witsel heeft heel wat tatoeages, zoals op zijn linkerarm. Wei Shihao moest tegen Wales zijn tattoo op de linkerarm bedekken.
Volledig scherm
Axel Witsel heeft heel wat tatoeages, zoals op zijn linkerarm. Wei Shihao moest tegen Wales zijn tattoo op de linkerarm bedekken. © RV

Raakt Witsel weldra zijn tattoos 'kwijt' in China? "Focussen op de wedstrijd in plaats van op imago of uiterlijk"

Buitenlands voetbalTattoos: ze zijn dezer dagen niet weg te denken uit de voetbalwereld. Spelers sieren hun lichaam maar al te graag met inkt, maar in China denken ze daar duidelijk anders over. Zo moesten de Chinese internationals hun tattoos bedekken en straks is de Chinese Super League misschien ook aan de beurt. Opgelet dus, Axel Witsel.

  1. Spaanse krant gaat uit de bocht en vergelijkt Barça-toptalent Ansu Fati met ‘zwarte straatverkoper’, Griezmann: “Ansu verdient respect”
    La Liga

    Spaanse krant gaat uit de bocht en vergelijkt Barça-toptalent Ansu Fati met ‘zwarte straatver­ko­per’, Griezmann: “Ansu verdient respect”

    De verontwaardiging is groot. In het matchverslag van Barcelona-Ferencvaros vergeleek de Spaanse krant ‘ABC’ toptalent Ansu Fati (17) met een “zwarte straatverkoper die op de vlucht is voor de politie”. De journalist in kwestie bood intussen zijn excuses aan, maar Barça zou overwegen om juridische stappen te zetten. Antoine Griezmann nam het op voor zijn jonge ploegmaat. “Ansu is een fantastische jongen.”