PSG laat geen spaander heel van Clermont, Messi scoort met heerlijke omhaal

Buitenlands voetbalClermont heeft voor eigen volk sterretjes gezien tegen het sterrenensemble van Paris Saint-Germain. De regerende Franse landskampioen kende in zijn seizoensstart geen enkele moeite met zijn opponent en haalde het eenvoudig met 0-5.

5 reacties

 • Freddy Carrilho

  2 maanden geleden
  Wat mij betreft was Neymar de beste man op het veld. Hij heerste en verdeelde, maar waar het echt om gaat is dat iedereen heel goed gespeeld heeft.. Het wordt nog een hele opgave voor de trainer, om iedereen tevreden te stellen. Misschien moet hij met 2 elftallen in de Ligue 1 spelen. Schitterend!
 • Bruno willems

  2 maanden geleden
  Prachtige aanname en dan die omhaal op z'n messi's
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  2 maanden geleden
  Het begin van een nieuw Messiaans seizoen.El Maestro, El Magnífico, El Mágico, El Maravilloso, La Máquina, El Matador.Voor deze man schieten woorden tekort.
 • mieke de smet

  2 maanden geleden
  Messi met een gedoseerde omhaal als lob, still the goat.
 • Richard Tolenaars

  2 maanden geleden
  Nog steeds absolute top.
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.