instagram andreasalasb
Volledig scherm
© instagram andreasalasb

PSG-doelman Keylor Navas tovert zijn thuisbioscoop om tot opvangcentrum voor dertig Oekraïense vluchtelingen

VoetbalVoetballer met een groot hart. Keylor Navas (35), de Costa Ricaanse doelman van PSG, heeft zijn woonst in Parijs deels omgebouwd om er een dertigtal Oekraïense vluchtelingen in op te vangen. Samen met zijn vrouw Andrea Salas kocht hij dertig bedden. Het koppel helpt ook in de voorzieningen van eten en kledij.

11 reacties

 • koen claeys

  12 maanden geleden
  respect, er bestaan blijkbaar voetballers die meer hebben dan alleen hun ego.
 • Nick Caluwé

  12 maanden geleden
  als toppvoetballer MEER Oekrainse vluchtelingen helpen dan de slechts 3 gezinnen die Koning Filip en Koningin Mathilde onderbrengen in de 'koninklijke schenking'. Ergens een hart onder de riem gaan steken is een mooi gebaar, maar alles wat verloren is krijg je hier niet met terug.
 • mario schelfthout

  12 maanden geleden
  Heel mooi gebaar. Toch ben ik van oordeel dat helpen niets met geld te maken heeft maar met medeleven, respect en goede wil. Er zijn genoeg mensen zonder weelde die noodbehoevenden helpen. Maar dat maakt iedereen voor zichzelf uit natuurlijk. Dit doet niets af van de reikende hand van Navas. 👍🏻
 • Gille Coeckelbergs

  12 maanden geleden
  Petje af voor deze man en zijn familie!
 • Manuel Parra

  12 maanden geleden
  Grote Man met groot Hart op de juiste plaats.
 1. Mitrovic gaat in moment van totale razernij op Old Trafford zwaar in op ref: 3 rode kaarten in 40 seconden
  FA Cup
  4

  Mitrovic gaat in moment van totale razernij op Old Trafford zwaar in op ref: 3 rode kaarten in 40 seconden

  The Good, the Bad and the Ugly: Aleksandar Mitrovic heeft zich op Old Trafford nog maar eens in al zijn gedaantes getoond op Old Trafford. De Servische ex-spits van Anderlecht wacht een lange schorsing nadat hij ref Kavanagh fysiek belaagde. In één en dezelfde voor Fulham fatale fase, slikte het drie rode kaarten en werd de comeback van Manchester United in de FA Cup ingezet. Van 0-1 naar 3-1. In de halve finales op Wembley neemt Man United het op tegen Brighton. Man City - Sheffield United is de andere partij.