Lionel Messi in het shirt van PSG
Volledig scherm
Lionel Messi in het shirt van PSG © C. Gevalle/PSG

PSG bevestigt transfer van Lionel Messi: Argentijn tekent contract voor twee jaar met optie op nog een seizoen

Buitenlands voetbalDe transfer van de eeuw. Paris Saint-Germain heeft de komst van Lionel Messi (34) aangekondigd. De Argentijn tekent voor twee jaar met optie nog een seizoen. Na zijn onverwacht vertrek bij FC Barcelona ging het heel snel. Een transferprijs hoeft PSG niet te betalen voor de vrije Messi, die de Franse topclub eindelijk naar de felbegeerde Champions Leaguetrofee moet loodsen.

95 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Dit is geen kompetitie voor Messi ...🙄 Te weinig grote ploegen in frankrijk Had beter in Engeland geweest
 • Erwin De Meyer

  2 maanden geleden
  Hij lijkt wel een god .
 • Aster Phoenix

  2 maanden geleden
  Wat verwachten jullie eigenlijk? Dat hij bij z´n voorstelling staat te huilen en mokken "ik ben hier niet graag"
 • Jo Nijs

  2 maanden geleden
  Zijn tranen waren echt. Barca heeft diep op zijn ziel getrapt. Maar wat hadden jullie gedacht? Dat Messi geen club meer zou vinden ? Tijd om Barca helemaal in de vernieling te voetballen ! Ik wens hem veel succes. Wraak is zoet.
 • Louis Meeus

  2 maanden geleden
  Den bleiter is zo blij. Cruyf was veel beter.
 1. Ex-speler van Schalke 04 bleek vier jaar na ‘zijn dood’ springlevend, vandaag start proces rond bizar verhaal
  Buitenlands voetbal
  1

  Ex-speler van Schalke 04 bleek vier jaar na ‘zijn dood’ springle­vend, vandaag start proces rond bizar verhaal

  Het vervolg van een bizar verhaal. Vorig jaar onthulde het Duitse Bild dat Hiannick Kamba, een ex-jeugdspeler van Schalke 04, in Duitsland vertoeft - en dat in blakende gezondheid. Opmerkelijk, want sinds 2016 nam iedereen aan dat Kamba gestorven was bij een auto-ongeluk in Congo. Het proces van de man en zijn ex-echtgenote start vandaag. Ze worden beschuldigd van het in scene zetten van Kamba’s dood om zo een bedrag van 1 miljoen euro te ontvangen via een overlijdensverzekering.
 2. Nieuwe episode in soap tussen Icardi en Wanda Nara: “Op Instagram ben je vrijgezel, ‘s nachts kom je om vergeving vragen”
  Time-out
  1

  Nieuwe episode in soap tussen Icardi en Wanda Nara: “Op Instagram ben je vrijgezel, ‘s nachts kom je om vergeving vragen”

  ‘t Wordt steeds pijnlijker. Mauro Icardi (28) en Wanda Nara (34) maken op social media een echte soap van hun vermeende relatiebreuk. De Argentijnse spits van Paris Saint-Germain postte afgelopen nacht een Instagram-verhaal (dat hij al snel weer verwijderde) waarop hij met Nara te zien is in bed. “Op Instagram ben je vrijgezel, ‘s nachts kom je om vergeving vragen”, schreef Icardi.