REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Prandelli neemt met opmerkelijke brief afscheid van Fiorentina (en van het voetbal?): “Deze wereld is niet langer iets voor mij”

Serie ACesare Prandelli heeft om persoonlijke redenen ontslag genomen als hoofdcoach van Fiorentina. De voormalig bondscoach van Italië liet in een open brief doorschemeren dat het wel eens het einde van zijn trainerscarrière kan betekenen.

0 reacties

 1. Transfer Talk. Anderlecht nadert akkoord over Ashimeru - "Boyata mag weg bij Hertha Berlijn"
  Transfer talk

  Transfer Talk. Anderlecht nadert akkoord over Ashimeru - "Boyata mag weg bij Hertha Berlijn"

  Normaal gezien blijft Majeed Ashimeru (23) bij Anderlecht. Paars-wit lichtte de aankoopoptie van 2,5 miljoen euro op de RB Salzburg-huurling niet, maar nadert nu een akkoord aan betere voorwaarden. Helemaal rond is de deal nog niet, de speler zit momenteel in Ghana en moet nog medische en fysieke testen afleggen. Toch mogen we zeggen dat een definitieve transfer in principe niet zal uitblijven. (PJC)
 2. Hoe komt een hertekend Spanje voor de dag? “Wie zapt, riskeert later tot de vaststelling te komen dat hij iets gemist heeft”
  EK Voetbal

  Hoe komt een hertekend Spanje voor de dag? “Wie zapt, riskeert later tot de vaststel­ling te komen dat hij iets gemist heeft”

  Er is al behoorlijk wat gezegd en geschreven over de Rode Duivels, maar de concurrentie op het EK is natuurlijk niet van de poes. In aanloop naar het toernooi neemt HLN.be de voornaamste tegenstanders van de Belgen onder de loep, bijgestaan door een kenner van het land. Vandaag Spanje, doorgelicht door zevenvoudig Spaans international Luis Garcia (40). En de ex-spelmaker en vrijschopspecialist bij AS Eupen, 8ste in de eindstand van de Gouden Schoen 2018, schat zijn landgenoten hoog in.