Cristiano Ronaldo met zijn drie jongste kinderen en vriendin Georgina.
Volledig scherm
PREMIUM
Cristiano Ronaldo met zijn drie jongste kinderen en vriendin Georgina. © Instagram

PORTRET. Ronaldo, de man die op z’n 36ste terugkeert naar Man United: “Mensen fluiten mij uit omdat ik knap, rijk en een goede voetballer ben”

Buitenlands voetbalVan een sensationele transfer gesproken. Cristiano Ronaldo keert na twaalf jaar terug naar Manchester United. Een portret van de 36-jarige Portugees, die niemand onberoerd laat. “Ronaldo wil ons altijd weer laten zien dat hij het waard is om te leven en dat hij er wel degelijk toe doet.”

98 reacties

 • Tommy Robin

  8 maanden geleden
  Nee Ronaldo, mensen moeten jou niet hebben vanwege zo'n uitspraken...
 • Pieter Vankamp

  11 maanden geleden
  En wat heb je de maatschappij gegeven ? Een van de zoveel afgoden...
 • Arie De Preter

  12 maanden geleden
  Ziet alleen zichzelf graag , narcist tot in de kist
 • Jos Swennen

  12 maanden geleden
  Ook niet erg bescheiden
 • Emanuel de Landheer

  12 maanden geleden
  Arrogant? Man man wat een jaloerse reacties hier weer. Ronaldo is op en top een topvoetballer en met de looks EN idd een schitterende vader die veel geld heeft. Hij doet er ook alles aan om nog steeds top te zijn!
 1. DE BONDSCOACH SPREEKT, DEEL 2. “Ik sluit zeker niet uit dat er een wit konijn selectie haalt”: Martínez houdt enkele talenten nauwlettend in het oog voor WK
  Play
  Rode Duivels
  29

  DE BONDSCOACH SPREEKT, DEEL 2. “Ik sluit zeker niet uit dat er een wit konijn selectie haalt”: Martínez houdt enkele talenten nauwlet­tend in het oog voor WK

  Gisteren gaf bondscoach Roberto Martínez zijn mening over Eden Hazard en Charles De Ketelaere, vandaag laat-ie z'n licht schijnen op enkele andere Duivels - onder meer Romelu Lukaku en Dries Mertens -, dertien weken voor de start van het WK. Martínez sluit bovendien niet uit dat hij een verrassende naam meeneemt naar Qatar. “Op klasse en progressie staat geen leeftijd.”
 2. Zijn mooiste goals op en naast het veld: het sprookje van 9 jaar Dries Mertens in Napoli in 9 momenten
  Play
  Serie A
  3

  Zijn mooiste goals op en naast het veld: het sprookje van 9 jaar Dries Mertens in Napoli in 9 momenten

  Slechts twee keer de Coppa Italia en één keer de Italiaanse Supercup. Qua prijzenoogst waren de negen jaren SSC Napoli voor Dries Mertens niet onvergetelijk. Maar de passage van de Leuvenaar (35) bij ‘I Partenopei’ was er wel één van 24 karaats: voor 99,9% puur goud. Alleen het sportieve droomafscheid was Mertens, op een zucht van een transfer naar Galatasaray, niet gegund. 9 geweldige jaren Napoli van Dries Mertens in 9 momenten.