Links: Ramazani klopt Courtois in Almeria - Real Madrid, rechts: Largie als jeugdvoetballertje van Anderlecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Ramazani klopt Courtois in Almeria - Real Madrid, rechts: Largie als jeugdvoetballertje van Anderlecht. © Carlos Barba / ANP / EPA

PORTRET. Ramazani pas tweede Belg die Courtois in La Liga weet te vloeren: “Frustrerend dat Anderlecht bij de jeugd niet in Largie geloofde”

Buitenlands voetbalWat een debuut voor Largie Ramazani (21) in La Liga: de jonge Belg vloerde met Almeria tegen Real meteen Thibaut Courtois. Wie is de kleine, snelle voetbaltovenaar die bij de Anderlechtjeugd opzijgezet werd en het Spaanse Almeria boven een contractverlenging bij Manchester United verkoos? “Op het veld bruist Largie als een ontkurkte fles champagne.”

4 reacties

 • Marko Decandt

  2 maanden geleden
  Laten we eerlijk zijn, het was geen ongrijpbare bal, Courtois was gewoon te laat in zijn beweging. Ze proberen die Ramazani groter te maken dan hij is volgens mij, ook gewoon weer om RSCA een steek onder de gordel te kunnen geven ;-).
 • Frank Cube

  2 maanden geleden
  Wat een stelling, elke speler kan scoren tegen elke keeper . Niemand is perfect.
 • Samuel Verstraeten

  2 maanden geleden
  Hij maakt 1 goal en this een wereld speler !! .. voetjes op de grond aub
 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  Ze halen liever een derderangsbuitenlander dan kansen te geven aan de eigen jeugd. We zien allemaal wat het resultaat daarvan is in de Europese competities.